EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Real Techniquesi pintslid

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna räägin lähemalt Real Techniquesi pintslitest - nendest, mis on minu pintslikogus. Peatungi pigem sellel, kuidas ja mis viisil neid kasutada, sest RT ise ei vaja enam iluhuviliste seas tutvustust.

 

image

image


Kõige parempoolne ehk roosa varrega on multi task brush - olen sellega peale kandnud tavalist puudrit, põsepuna, päikesepuudrit, highlighterit ning isegi jumestuskreemi. Jumestuskreemi pealekandmisega saab multi task väga hästi hakkama - paari sekundiga on kerge ja loomulik katvus olemas. Essential foundation brushi (kollase varrega) kasutasin pikalt jumestuskreemipintslina. See ei ime küll nii palju kreemi sisse nagu meigikäsn, aga omajagu siiski ning ühtlase ja loomuliku tulemuse saavutamiseks läheb tüütult kaua aega. Kõige etem on essential foundation brushi kasutada kontuurimiseks. Domed shadow brush on abimees lauvärvi pealekandmisel ja hajutamisel. Samuti on sellega väga mõnus tupsutada peitekreemi (näiteks silmaalustele, kus nahk on õrn, sest pintsel on väga pehme).
Travel essentials komplekt oli ühtlasi ka minu esimene kogemus RT pintslitega. Kõik pintslid, mis on komplektis, tulevad kaasa mustade kaantega. Seal on pintslitele eraldi pesa ning ruumi ka teiste lemmikute jaoks - hea reisile kaasa võtta.


image


Teine täiskomplekt on starter set, mis koosneb viiest erinevast silmadele mõeldud pintslitest. Kõige ülemine ja parempoolne on deluxe crease brush - see on väga sarnane eelmise komplekti viimasele pintslile - hea kontuurimiseks, lauvärvi pealekandmiseks ning hajutamiseks Teine pintsel on base shadow brush - kasutan ainult hajutamiseks (ja teeb tööd väga ilusti). Kolmas on accent brush, täiuslik detailseteks töödeks. Sellega on hea vistrikke katta, lauvärvi silmade alla kanda ning nö smudginguks. Fine liner brushiga tõmban lainerijoont, samuti saab sellega veatu huulemeigi. Viimaseks brow brush, millega täidan kulmud. Samuti meeldib mulle sellist laadi pintsliga tõmmata kergemat lainerijoont (näiteks pruuni lauvärviga).

image
Kaks eraldi pintslit, mille ostnud olen on blush brush ja stippling brush. Blush brushi kasutan põsepuna ja hightliteri jaoks. Mõnikord, kui see on ainus pintsel läheduses, saab sellega ka näolapi üle puuderdatud. Stippling brush on suurepärane jumestuskreemipintsel. Sellega saab "maalritööd" valmis hulga kiiremini kui esimese komplekti lapikpintsliga. image

Millised on teie kogemused Real Techniquesi pintslitega? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Real Techniquesi pintslid