EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

April Favourites!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna on küll juba viies mai aga mõtlesin sellegipoolest välja tuua oma eelmise kuu lemmikud. Siin nad siis on. Sellel korral on neid kõigest kolm aga tõesti, tõesti.. Üks parem kui teine! Täitsa huvitav oli jälle tagasi vaadata ja mõelda milliste toodete järgi ma sellel kuul päriselt kõige rohkem haaranud olen. Ma loodan, et ma hindadega päris puusse ei pane, sest ausalt öeldes hoidsin ma vanasti kõik tšekid kuni postituse tegemiseni alles. Oh well..

 

image

Aga, et postitus liiga pikaks ei veniks hakame kohe pihta.

image

The body shop "Coconut body milk"

Selle toote ostsin ma tegelikult üsna huupi. Mul oli eelmine kreem otsakorral ja kuna ma pidin parasjagu sõbrannat oodates aega parajaks tegema siis astusin läbi viru keskuse The Body Shopist. Kui ma esialgu ainult kehavõideid piilusin siis hiljem peatus mu pilk just nendel spreipudelitel. Veidraks tegigi kreemi see, et ta nii vedel oli ja spreipudelid on alati ju mugav lahendus.. Ja kes suudaks vastu panna mõnusale kookose lõhnale, eksju? Nii ta kiiruga kaasa haaratud saigi. 

Kreem on ideaalne normaalsele ja rasusele nahale, sest ta tõesti on hästi õrna koostisega ja kerge. Imendub nagu imeväel ja on mugav igapäevaseks kasutamiseks. Hetkel on ta minu jaoks muidugi veidi liiga kerge, sest peale reisi on mu nahk kuiv nagu kõrb aga sellegipoolest leian ennast pea ülepäeva seda kreemi kasutamas. Hind poes ligikaudu 15€.

image

TIGI Bed Head "Colour Goddess"

See toode rändas minu riiulile samuti üsna spontaanselt. Olingi ühe suurema shampooni pudeli otsingul, sest seda lihtsalt kulub nii palju. Ma ei olnud varasemalt Bed Head'i sarjast tooteid proovinud ja uudishimu sai minust võitu. Veel enam, et otsisingi midagi värvitud juustele ja seda sellel lihtsal põhjusel, et viimane kord toonisin juuksuri juures juukseid veidi lillakama alatooniga. Selleks, et värv aga "elaks" vajab see natuke abi. See on vist maailma parima lõhnaga toode! See lõhnab nagu kukekomm või puhas karamell! Issssssssver kui hea! Juuksed on peale shampooni kasutamist mõnusalt läikivad ja lõhn püsib juustel kaua. Hind oli muidugi päris krõbe.. Ehk midagi 25€ kanti?

image

Garnier Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover

Selle toote kinkis mulle mõni aeg tagasi Garnieri armas meeskond. Tegelikult siis juba kui see alles välja tuli. Nagu näha on see mul kohe otsakorral aga kindlasti ostan ka uue! Ripsmepikendusi omades on oluline, et silmameigi eemaldaja oleks õlivaba ja täpselt seda ta ongi. Ta on hästi kerge, ei aja silmi kipitama ja ei kuivata nahka. Sobib mulle ideaalselt. Suuresti kasutangi seda tegelikult ainult silmameigi eemaldamiseks, sest peale reisi kasutan näole mõeldud meiki üsna vähe. Väikese pudeli kohta kestab ta kaua ja on igati oma hinda väärt. Hind poes ligikaudu 3-4€?

Aga ongi selleks korraks kõik.. Millised olid Teie lemmikud eelmisel kuul?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis April Favourites!