EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Moments Studio - Minu 21 sünnipäev

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja saigi see teguderohke sünnipäevanädal lõpuks mööda saadetud. Suur aitäh kõigile heade soovide eest! Õnne peaks nüüd küll palju, palju, palju olema! 

 

image

Võrreldes varasemate aastatega tähistasin sellel aastal oma sünnipäeva tunduvalt pikemalt ja suuremalt. Tegelikult lausa kolmel korral. Täna räägiksin Teile esimesest neist..

 Sattusin sellise armsa koha peale nagu Moments Studio tänu oma parimale sõbrannale. Kuna alles hiljaaegu asus ta sinna tööle siis tekkiski mõte ka oma sünnipäeva seal tähistada. Moments Studio tegeleb ühe valdkonnana ürituste ja sünnipäevade korraldamisega nii lastele kui ka täiskasvanutele. Nende facebooki lehel on palju, palju näiteid erinevatest teemapakettidest mida nad pakuvad. Visake kindlasti pilk peale : LINK. Aga kuna minul erisoove ei olnud siis üllatas mind meeskond ise. image

Kohake ise asub Tartu mnt 51 aadressil ja on tõesti mugava asukohaga. Sinna said kõik külalised kesklinnast mõnusalt trammiga ligi ja kohta ennast ei olnud raske ülesse leida. Ruumid on hästi hubased ja armsad ning kõrged laed muudavad koha veel müstilisemaks. Kogu sisustus on maitsekas ja stiilipuhas. Seal kohe oli mõnus olla!

Erinevalt paljudest teistest ruumidest mida taoliste ürituste jaoks üürida saab on selle stuudio ruumid üsna pisikesed. Ilusti ja mugavalt annab mahutada ilmselt ligikaudu 15 inimest. Hea tahtmise ja paigutamise juures muidugi rohkem :)

image

Minu sünnipäeva programm nägi ette soengu ja meigi tegemist. Selleks veetsid esimese poole õhtust meiega ka Heleen ja Kerstin kes mind täitsa printsessina tundma panid. Heleen tegi mulle imeilusa soengu ja Kerstin andis viimase lihvi meigi näol. 

Pean tõdema, et võimalus ise mitte nende kahe asja pärast muretseda oli tõesti mõnus. Sain selle aja hoopis veeta sõbrannadega shampuse klaasi taga jutustades.

image image

Kui meik ja soeng said tehtud siis ootasid meid teises ruumis värskelt küpsetatud muffinid, eesti maasikad ja vahuvein. Iga viimne kui detail oli lihvitud perfektsuseni, sest kõik nägi välja veatu. On imetlusväärne kui palju annab juurde see kui inimesed teevad oma tööd täieliku kirega! Tõesti hea töö!

Hiljem tellisime tüdrukutega veel sushit, et kõhud kaa ilusti täis saaksid. Kuna koht ise on asukohalt  mugav siis käis kohaletoimetamine ka üsna kiiresti. Ainus vaev oli seletada kullerile kust kohast üle tee tulla ning milline sissepääs õige on. Aga see selleks.. 

image image image

Jäin üritusega väga rahule ja kindlasti, kindlasti satun sinna veel. Lihtsalt tahtsin oma head kogemust teiega jagada, sest äkki otsib veel keegi kohta kus mõni tüdrukuteõhtu või sünnipäev mööda saata :)

Aitäh Moments Stuudio meeskond suurepärase päeva eest! 

Kuidas tähistate Teie oma sünnipäeva?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Review: Moments Studio - Minu 21 sünnipäev