EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s Hair Accessories

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

It´s not a big news that I like hair accessories. My latest affection are hair bands but sadly my favorite one causes me headache. But now I founded something that solves the headache problem...

 

In my opinion the best and widest selection of hair accessories is offered by Evita Peroni, so I always visit it´s counter at shop and have to admit, always find something beautiful too. As my favorite head band is from iron and quite strong, it causes headache after 2-3 hours of wearing.
***
Evita Peroni märgi all pakutakse minu arvates üht parimat valikut juukseaksessuaare, seetõttu külastan poes alati nende müügiletti ja pean tunnistama, leian sealt alati ka midagi uut ja ilusat. Mu viimane vaimustus on peavõrud, mida mul on kahjuks vaid mõned. Lemmik peavõru on valmistatud tugevast metallikust ning paneb 2-3 tunniga pea valutama, sest peavõru otsad pressivad vist veresooned kinni ja muljuvad tugevalt. 

Evita Peroni Josette Stretchy head band

But now I discovered stretchy headband which works as good as iron head band! That means it holds hair nicely all day long and doesn´t come off (of course you have to fix it time to time, but it´s OK compared to headache). I found out that Evita Peroni offers quite wide range of different stretchy head bands and also soft bands (which have sadly quite long fastening and don´t fit nice around head). So if you have faced similar problems I suggest you to try those stretchy colorful, festive or more conservatives stretchy head bands!
***
Viimasel Evita Peroni müügileti külastusel avastasin enda jaoks üllatusega aga stretch peavõrud ning “pehmed” peavõrud (need viimased on aga nii pika kinnitusega, et minu pea jaoks väga suured ja nii kalli raha eest osta asja, mis vajab hilisemat timmimist, ma ka ei raatsi). Aga stretch peavõru on tõesti super asi – sarnaselt peavõrule hoiab juuksed imehästi seongus ning peavaluga pole mingeid probleeme! Stretch peavõrude valik on lai – valikus on erinevaid värve, pidulikumaid ja tagasihoidlikumaid variante. Minge julgelt uudistama!

DSC02587
Evita Peroni Josette Stretchy head band

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s Hair Accessories