EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

Täna enda hotti sisenedes jäi mulle silma mingi kahtlase nimega teadanne ja kui ma selle avasin, oi hopsti minu riikliku eesti keele eksami toimumisaeg ja koht, ning see toimub juba ülehomme.Kuni siiamaani pole mul mingit hirmu ega ärevust selle eksami pärast olnud, kuid täna peale selle kirja lugemist hakkas juba natukene kõhe...oeh...Ma südamest loodan, et blogi pidamine on minu õigekirja natukene tugevamaks muutnud :) aga see selleks ja liigume edasi :)

 

Kokkuvõtlikult on olnud senimaani üpris palju tegemist, alles siin neljapäeval pesin ma suure vihaga aknaid ja no olgem ausad me ju peseme neid just sellepärast, et need jääksid puhtad ja läbipaistvad mitte triibulised ja hallid.Sellest suurest vihast võtsingi lõpuks kätte äädikapudeli(äädikas veega lahjendatult ja ümber valatud pritspudelisse) ja hakkasin sellega aknaid tuuseldama.Kõigepealt pesin aknad üle Ajaxiga(see sinist värvi 'triibuvaba'), seejärel hõõrusin kortsutatud ajalehe hunnikuga akna puhtaks ja lõpuks vaatasin oma terava pilguga üle kas jääb kusagilt halli ja triipe silma või mitte.Ühe akna puhul ma seda tähele ei pannud aga mõne akna puhul pidin ma peale seda veel äädikaga akna üle pritsima ja seejärel linasest rätiga puhtaks hõõruma/kuivatama ja niipalju võin öelda, et äädikas on siiski palju efektiivsem kui need muud aknapuhastus vahendid.Suur faktor mis äädikaga pestes kohutavalt häirib on see vastik hais mis tuppa jääb(jube kange) ja peale akende pesu tuleb mõnusalt tube tuulutada.Miks ma üldse nii palju vaeva näen ja kohe äädikaga aknaid pesema ei hakka?Sellepärast, et äädikas ei jäta küll halle triipe ja muud sellist häirivat aga siiski ei suuda ta aknaid täiesti puhtaks pesta ja sellepärast kasutangi ennem mõna teist pesuvahendit ja alles pesu lõpus tõmban aknad üle äädikaga.Aitab nüüd akendest :D

Minu teine projekt millega ma üleeile alustasin on peenar, no see on veel hullem kui need aknad.Meie toa akna all on üks suur peenar millele ma pole siiamaani suuremat tähelepanu pööranud ja seetõttu pole ma seda kordagi läbi veel kaevanud, kuid üleeile otsustasin seda siiski tegema hakata.Siiamaani on mul pool peenart kaevatud ja tavaliselt olen ma siiski suht suremas kui ma hakkan oma päevatööd lõpetama :D Seal on kohutavalt juuri(kohutavalt palju) ja siis on seal veel üks vana kännuke mis vajab välja peksmist ja tirimist...aga ma jõuan vaikselt oma eesmärgini, sest sinna on mul vaja panna kasvama gladioolid, astrid, iirised ja freesiad.

Eile Tallinnast tulles käisime pisikesel jalutuskäigul Viitna järve ääres ja olgem ausad, ma ei jõua seda suve ära oodata, et saaks juba lihtsalt järve joosta ja vees liguneda.

image
image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life