EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s Bronzer

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

For prolonging my holiday tan I´m using now beautiful Guerlain Terracotta Light Bronzing Powder.

 

I love Guerlain due it´s very beautifully designed packages! :) Yes, some products are more beautiful than others and it just makes the using process little bit more enjoyable. But let´s get concrete – Terracotta Light Bronzing Powder Sun Brunettes (No 05) is a mosaic of five shades starting from darker brown and ending with darker pink. Despite I´m blond I chose this one due it´s beautiful shade combination and light shimmering. And it suits me well. I use it for contouring some days and sometimes only for adding light sun-kissed glow for my cheeks. At the moment I´m very happy with the purchase, beautiful things are always welcome in my make-up bag :)
***
Puhkusepäevituse pikendamiseks olen hakanud kasutama Guerlaini Terracotta Light päikesepuudrit, mis on imeilus mosaiik viiest erinevast toonist alates tumedamast pruunist lõpetades tumedama roosaga. Kuigi olen blond, valisin nr. 05, Sun Brunettes, ning see sobib mulle imehästi (see tähendab, et blondidele on eraldi paletid ka). On päevi, mil kasutan seda näokontuuride rõhutamiseks ja päevi, mil lisan sellega vaid õrna tooni põskedele. Minu vajadused katab see kõik ära ning ilusid asju oma meigikotis omada on alati tore :)

Guerlain Terracotta Light bronzing powder 05 Sun brunettes

Guerlain Terracotta Light bronzing powder 05 Sun brunettes

Guerlain Terracotta Light bronzing powder 05 Sun brunettes

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s Bronzer