EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

February-March empties!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Once again it´s empties time! Febraury and March passed so fast, so I decided to put them together and here are my empties or expired products. If you don´t know when your cosmetic will expire, look HERE.

Toon taaskord teieni tühjade potsikute postituse! Kuna veebruar ning märts möödusid kibekiirelt, panin kaks kuud kokku ja siin tühjaks või vananenud tooted on. Kui sa ei tea, kas ja millal su kosmeetika aegub, vaata SIIA.

imageimage
Since I use a lot of nailpolishes (read about my tricks HERE), then obviously I also spent quite a lot of nail polish remover. In this case I finished a non-acetone nailpolish remover by Mayeri. I liked that smell isn´t so stronger than other removers and it made the job quickly. Also sign promise to remove the polish without damaging the nails while protect and moisturise .

Unfortunately I didn´t get the change to use L' oreal Volume million lashes mascara properly since before it became weird and dry. Probably I'm not going to buy it again , beacuse I didn´t like the result. It would be more correct to say that apart from a darker color, I didn´t see any other result.

Manhattan foundation just became old, I didn´t finished it. Since it was quite dark, called caramel 36, then I used it mostly in the summer and for contouring. Now the product is old and have quite bad smell. I remember that it was quite easy to disperse, but it still felt heavy.

Second foundation, which I also didn´t finished, was by e.l.f and color was Nude D19. First of all, I must say that this product had such a bad cap and it felt always really unsecure. I even don´t know how to comment content, just nothing special and in the future I wouldn t buy it anymore.

However, I would be happy to buy again e.l.f contouring blush and bronzing powder. I finished this product and with affordable price it was more than I expected. Both of them, blush and powder, were with lovely color and they were very easy to apply. Also it had a bonus - quite a large mirror!

__

Kuna kasutan palju küünelakke (minu nippide kohta loe SIIT), siis kulub ilmselgelt mul ka üsna palju küünelaki eemaldit. Sel korral sai otsa atsetoonivaba küünelaki eemaldi Mayeri´lt. Selle toote puhul meeldib mulle, et lõhn on veidike õrnem kui tavapärastel eemalditel ning teeb ta oma töö ikkagi kiirelt ja puhtalt ära. Lisaks lubab see toode eemaldada lakk küüsi kahjustamata ning samas neid kaitsta ja niisutada.

Kahjuks ei jõudnud ma L´oreal Volume million lashes ripsmetušši korralikult kasutadagi, kuna enne muutus ta koostis imelikuks ja kuivaks. Seda toodet ma aga nii ehk naa uuesti ei kavatse osta, kuna tulemus mulle minu ripsmetel ei meeldinud. Õigem oleks öelda, et peale tumedama tooni ripsmetel ei näinudki ma mingit muud tulemust.

Sahtlis jõudis vanaks saada ka puuderkreem Manhattanilt. Kuna see jumestuskreem oli üsna jumekas, toonis caramel 36, siis kasutasin seda peamiselt suvel ning hiljem kontuurimiseks. Nüüd aga on toode vanaks saanud ja ei lõhna enam kuigi meeldivalt. Mäletan, et seda toodet oli küll üsna kerge hajutada, kuid ka õrn kiht tundus nahal üsna raske olevat ja tekkis maski tunne.

Teiseks jumestuskreemiks, mis samuti oma lõppu ei leidnud, on e.l.f´i toode toonis Nude D19. Kõigepealt pean ütlema, et antud toote puhul pidin olema pidevalt valvel, kuna korgi kinnitus käis väga halvasti. Küll aga on peab selle vist soodsa hinna eest andeks andma. Sisu poolt nii väga kommenteerida ei oskagi, ei midagi erilist ning tulevikus ma seda enam ei ostaks.

Küll aga ostaksin ma veel hea meelega e.l.f´i põsepuna ja kontuurimispuudri. Selle toote kasutasin tilgatuks ning nii soodsa hinna eest oli sisu rohkem kui oleks osanud oodata. Nii põsepuna kui kontuurimispuuder olid täpselt paraja tooniga ning neid oli väga kerge peale kanda. Lisaks oli plussiks üsna suur peegel, mis peidab end kaane sees.


image I introduced JOIK rose soap with red clay HERE. The experience with this soap was pleasant! At first it was was square and rather large (so it means that it lasted longer than the typical soaps), but luckily it cooperated with my hands and the water and quickly shape became a suitable. The biggest plus was the smell that filled my large bathroom. Also it left my hands nicely soft and with good smell. Unfortunately I didn´t finished tea tree & grapefruit deep pore peel off mask by Avon. Smell of this mask reminds me a bit pharmacy or doctor's office, but not in a bad way. The product itself was like gel and wearing to skin became little sticky at the beginning. It was very easy to use applied to the skin you can do your stuff and after 15min just pull it off and wash off. I couldn´t see any big differnce because I have a normal skin and nothing special to fix.  Also I finished again one moutwash by Dermosil and I already have a new one. I prefer it to other mouthwash because its flavor isn´t as strong as other products. Also it´s important that moutwash would be alcohol -free. After long time using I finished Tigi Bed Head Ego Boost Leave-In Conditioner. At the beginning of the product it did it´s job very well, moisturizes and protects the hair. Eventually I saw no difference between the more special, I don´t know if my hair became healthy after the product or just got used to it. The product had a very lovely smell and groovy look!
__

Tutvustasin JOIK roosiseepi punase saviga ka SIIN. Nüüd on seep otsas ning kogemus oli meeldiv! Algul oli küll veidi ebamugav, kuna seep oli kandiline ja üsna suur (tänu millele kestis ka hulga kauem kui pisemad seebid), kuid õnneks tegi ta käte ning veega koostööd ja sai sobiva kuju kähku. Suurim pluss oli muidugi selle toote lõhn, mis täitis ka minu suure vannitoa vaevata ja jäi meeldivalt ka kätele kummitama. Lisaks tundus, et käed olid seebi järel ka pehmemad.

Kahjuks ei jõudnud otsa saada ka Avon´i sügavpuhastav kilemask teepuu ja greibiga. Selle maski lõhn meenutab mulle veidi apteeki või arsti kabinetti, kuid mitte halvas mõttes. Toode ise oli geeljas ning nahale kandes muutus algul veidi kleepuvaks ning seejärel kileks. Kuna toode ei tilkunud ega määrinud oli seda väga kerge kasutada, kanda nahale, teha toimetusi ning seejärel kile maha tõmmata ja nägu ära pesta. Otsest kasu ega kahju ma selle toote kasutamise tulemusel näol ei näinud, kuid mul pole ka eriti probleemne nahk, mida väga korrastama peaks. Kahjuks oli aga potsik liialt suur ja ma lihtsalt ei jõudnud toodet ära kasutada (või oli asi ka selles, et ta asus sahtli tagumises nurgas ja jõudis enne lõppu lihtsalt vanaks minna??)

Juba mitmes pudel Dermosil´i suuvett saab mul samuti kasutatud ning uus on juba vannitoas olemas. Eelistan seda suuvett teistele, kuna selle maitse ei ole nii tugev ega häiriv kui teistel proovitutel. Lisaks on oluline, et suuvesi oleks alkoholivaba.

Lisaks sai otsa Crest 3D White hambapasta, millest tegin juba ülevaate SIIN.

Pika kasutamise järel sai otsa ka Tigi Bed head ego boost juustesse jäetav palsam. Palsamit jätkus väga kauaks ning alguses tegi toode ka oma tööd väga hästi, niisutas ning kaitses juukseid. Lõpuks aga ei näinud ma enam erilist vahet, ei teagi, kas järjepideva kasutuse järel muutusid juuksed terveks või harjusid lihtsalt tootega ära. Tootel oli väga mõnus lõhn ning kihvt välimus!

Have you tried some of the same product? How was it?
Kas olete proovinud mõnda sama toodet? Kuidas jäite rahule?

Don´t forget to participate in Giveaway HERE.
Ära unusta osalemast loosis, mille leiad SIIT.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli February-March empties!