EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s perfume

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Boss Jour pour femme advertised through Gwyneth Paltrow catched my attention immediately. And the reason is it´s very stylish and pure ad which differentiates for me from others and “speaks” with me. And it definitely “works” on me as I bought the perfume :)

 

I like beautiful ad´s but only very few motivate me to give out money so easily. But this ad did it´s job. I like it´s purity, it´s style and emotion it creates and I have to say that I´m not a big fan of mrs. Paltrow. And also not a big fan of Boss as a brand (it´s too directly associated with money and showing off in my mind). But as this ad is built up in such a stylish way, fragrance is packed very elegantly and product has made available everywhere I got a chance to try it in one mall and fell in love in it. So I´m a happy user of that perfume now and loving it´s beautiful packaging every morning I´m using it :)

***
Boss Jour pour femme on üks mu uutest lõhnadest ning mitte tänu oma lõhnaomadustele, vaid reklaamile ja pakendile, mis mulle väga-väga meeldivad! Vähe on reklaame, mis mind ostma motiveerivad, kuid Boss´i reklaam Gwyneth Paltrow´ga haaras kohe esimesel korral mu tähelepanu ja oli nii selgelt eristuv, et tekitas koheselt huvi lõhna proovida. Ja nii ta läks – sain ühes kaubanduskeskuses lõhna nuusutada, see meeldis ning nüüd naudin selle toote ilusat pakendit ja aroomi igal hommikul :) PS: pean mainima, et Boss ei ole minu silmis mingi ihaldusväärne bränd, sest seostub liiga otseselt raha, eneseupitamise ja eputamisega. Aga nagu näete, erandeid leidub – see toode on väga hästi teostatud, mille reklaam “töötas” minu peal perfektselt.

Boss Jour pour femme fragrance by Gwyneth Paltrow

Boss Jour pour femme perfume by Gwyneth Paltrow

Boss Jour pour femme fragrance by Gwyneth Paltrow

Boss Jour pour femme fragrance by Gwyneth Paltrow

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s perfume