EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Korea kosmeetika

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pean ütlema, et minu vaimustus Korea ilutoodete vastu aina kasvab. Need on nii teistmoodi ja mitte ainult väljanägemiselt, vaid ka sisu poolest. Kuigi pakendid on neil ehk lapsikud ja mitte nii tõsiselt võetavad (mis mulle sobib, aga võib mõnes eelarvamusi tekitada), siis sisuga ei ole nalja mõistetud - tegu on TÕSISELT kvaliteetsete, toimivate ja omapäraste toodetega. Korealased on tegijad!

 

image

Panen siia postitusse kokku nii MEON.EE -st mulle proovimiseks saadetud, kui ka eBay´st tellitud tooted, siis on nad kõik ilusti ühes kohas. Kui keegi soovib eBay linke, siis võib blogi serval otsingusse trükkida "korea kosmeetika" ja leiab postituse, kus sellest juttu.   image

It´s Skin // Babyface Petit Blusher / Romantic Rose

image

See tiibade ja beebi näoga pallike on lihtsalt... Isegi kui tiibadega pakend eemaldada, on see rõõmus punapõsk ikkagi väga armas.

Toosis on kaasas lipsuga kaunistatud pehme karvane puudritups, aga ma ei hakka seda isegi määrima, pintsliga jääb tulemus ühtlasem ja tups ei talu arvatavasti ka tihedat pesu. 

image Toon Romantic Rose on ilus külm roosa, natuke kumav. Mis mulle eriti meeldib - see põsepuna  püsib USKUMATULT kaua. See on hilisõhtul täpselt samas kohas ja sama intensiivne, kui hommikul peale pannes. Puuder on näpuga katsudes mõnusalt siidjas ja pehme ega jää näol jahune.
Ainus mure võib ehk olla see, et toode on nii tilluke, aga mulle see pigem sobib, sest siis on lootust, et see ükskord ka otsa saab. :) Väga mõnus põsepuna, mida on rõõm kasutada. 
image

Isegi põsepunasse on lokiga ingel pressitud. :)

image image

Missha  // The Style Perfect Concealer / Light 

image Selle peitekreemi tellisin ma eBay-st. Kes sealt ei saa/julge osta, siis umbes samalaadne toode Tony Moly-lt on olemas Meon e-poes SIIN. Ma ise ei oska selle kohta arvamust avaldada, kuid arvustusi lugedes tundub, et see on sama hea, kui minu Misshagi. Pakendi kohta ei ole mul midagi halba öelda. Keeratav kork võib ehk tülikas olla, aga kuna see käib kergelt kinni-lahti, siis ei nurise. Toos on küll tilluke ja toodet vaid 3g, aga  seda kulub korraga imevähe, nii et jätkub kindlasti väga kauaks. image

Sisu kohta on mul ainult kiidusõnu. Kreem on katsudes mõnusalt siidine, seda on lihtne nii sõrme kui pintsliga peale kanda ja katvus on muljetavaldav. See peidab ilusti nii sinised silmaalused, punetavad kohad kui ka aknearmid. Isegi mitme kihi lisamisel ei jää kreem nahal raske või cakey. Veel üks hea omadus on see, et kreem ei too välja ketendavaid-kuivi kohti nahal. Kui tavaliselt kipuvad sedalaadi tooted jääma kleepuvad ega kuivagi nahal täielikult, siis Missha peitekreem kuivab kiirelt matiks ning mis mulle eriti meeldib, ka nähtamatuks. Püsivus on samuti suurepärane, kreem ei kogune kortsukestesse ega kao päeva jooksul kuhugi. Soovitan!

image image

Tony Moly // Tomatox Magic White Massage Pack

image

See tomat peidab endas massaažikreem-näomaski, mis lubab muuta naha säravaks ja puhtaks, seda niisutades, tuues välja mürgid ja kaitstes vananemise eest.  Toode sisaldab  lisaks tomati ekstraktile kummeli, aasia tsentella, lagritsa, sidruni, rohelise tee, kiivi ja soja ekstrakte ning skvalaani, B3-vitamiini, pärli- ja korallipuudrit. Maski tuleb nahal mõned minutid maseerida, hoida 5-10 min. ja loputada. 

image Pakend on uskumatult päris tomati sarnane ja ütlemata armas ning käes mõnus. Kaasas on ka väike plastikust lusikas, millega on mugav ilma näppe purki ajamata toimetada. Lõhn on üllatav, kaugel tomatist, selline värske ja lilleline, hästi meeldiv. Mask ise on täiesti lumivalge ja meenutab ehk veidi hapukoort, kuigi on tihkem. See on masseerimiseks täpselt sobiva konsistentsiga - mitte liiga paks või kleepuv, mis võiks nahka liialt venitada ega ka liiga vedel, mis lihtsalt sõrmede all libiseks. Mask tundub olevat õrn, sest mitte mingit kipitust või kiskumistunnet ei ole.
Maha pesta on seda hästi lihtne, see ei kuiva kõvaks ega jäta nahale ka rasvast kihti. Nahk jääb täiesti puhas ja sile - tunne on mõnus! Kreemi järele vajadust ei ole, nahk ei kisu, vaid on niisutatud ja pehme. Igati tore toode, kasutan seda hea meelega vaheldumisi savimaskidega, see ei ole nii kuivatav ja mõjub mu tundlikule nahale rahustavalt. image image

 Baviphat // Magic Lip Tint / Virsik

image See virsikukujulises topsis huulepalsam sisaldab muu hulgas A, C ja E-vitamiini, virsikuekstrakti ja sheavõid. Purgike on väga tore... kui teil ei ole midagi näpuga huulevärvi pealekandmise vastu. Võib muidugi kasutada ka pintslit. Kaasaskandmiseks on huulepulgakujulised palsamid kindlasti mugavamad ja hügieenilisemad, see purgike jääb mul enamasti koju. Veidi häirib, et palsam ajab välja roosat värvi, mis määrib kaane sisemuse ja ääred, see on küll ainult esteetiline probleem, sest kaane vahelt miskit välja ei immitse.
Lõhn on palsamil nagu oodatagi võib, väga virsikune ja magus, aga mitte keemiline, selline ...päris.  image

Palsam on hästi niisutav, isegi väga kuivad ja narmendavad huuled teeb see koheselt pehmeks. Näpuga katsudes on see väga kleepuv, huultel palsam veidi sulab, kuid jääb siiski natuke naksuv. Sellest on natuke kahju, aga ma pigistan silmad kinni, sest mulle nii väga meeldib selle palsami värv ja püsivus. Toon on roosam, kui topsist vastu vaatab. See on isegi erksam, kui mul õnnestus alumisle pildile püüda, mitme kihiga lausa peaaegu neoon. Mida rohkem kihte lisad, seda intensiivsema värvi saad. Värv on väga püsiv, isegi õhtul peale näopesu on huuled veel  ilusad roosad. :)

image image

Tony Moly // Cats Wink 3Go Mascara / Power Volume

image

Jällegi üks väga eriline toode, millest on raske mitte vaimustusse sattuda. Kõigepealt muidugi see kiisukujuline tuub, mis mind tušši ostma meelitaski. Hari on ainus asi, mis selle toote juures ehk tavapärane on - see on lühikeste harjastega ja tekitas algul kahtlusi, sest ripsmeid "läbi kammida" tundus sellega võimatu. Aga ei, uskumatult mugav hari, mis kannab tuši ilusti ühtlaselt ripsmetele, need jäävad läikivad ning süsimustad. Mulle meeldib, et tušš justkui mähib ennast iga ripsmekarva ümber, tulemus jääb hästi loomulik -  tundub, nagu su enda ripsmed olekski nii tumedad ja paksud. Tegu on volüümi andva tušiga, mis aga lisab ka piisavalt pikkust ja hoiab ilusti koolutataud ripsmed kaardus.Tušš püsib veatuna terve päeva, see ei pudise ega määri silmaaluseid. Mul jätkub ainult kiidusõnu, ühelt ripsmetušilt nii palju ei oskakas tahtagi.   

image

Ja nüüd kõige põnevam. Selleks on tuši eemaldamine. Ripsmed tuleb sooja veega niisutada, oodata mõned sekundid ja seejärel näpuga tušš lihtsalt ripsmetelt maha tõmmata. Ennegi ju kohatud ripsmetušše, mida saab veega eemaldada! Aga sellist, kus värv tuleb ühes tükis ripsme ümbert ära, ei ole mina enne näinud. Väga põnev, justkui kumm- või silikoonripsmeid oleksid küljes olnud. See ei määri sõrmi ega silmaaluseid, vaid jääbki ripsmekarvakujuliselt ühes tükis sõrme külge. :)  

image image

Skinfood // Nail Vita / Tomato Cherry

image

Ka küünelakk ei saa ju korealastel tavaline olla. Sellesse on sisse pandud vitamiine ja keratiini, mis tugevdavad küüsi. Kuigi lakk on üpriski paks - katab ilusti ühe kihiga, kuivab see uskumatult kiiresti. Ka kaks kihti on paari minutiga täiesti kuivad. Püsivus on muljetavaldav - kui muidu kipuvad mul teisel päeval juba küüneotsad kuluma, siis see lakk püsib veatuna vähemasti neli, elades üles ka mitmeid kinnasteta nõudepesemisi. Toon Tomato Cherry meenutab tomatit küll, sellist väga-väga küpset. 

image image

Tony Moly // Egg Pore Blackhead Out Oil Gel

image

See munakujulises pakendis pooripuhastaja on kogu kupatusest kindlasti kõige põnevam toode, nii seest kui väljast. Tegu on geeliga, mis peaks pooridest mustuse välja sulatama, muutma naha säravaks ja puhtaks, eemaldama mustad-valged täpid ning üleliigse rasu. Maagilised kapslid siluvad nahka, söepulber koorib ning munavalge eemaldab liigse rasu, kameelia ekstrakt rahustab ning puhastab poore sügavuti.

image

Pakend on jällegi ütlemata tore ja teeb geeli kasutamise eriti lõbusaks. Kõige huvitavam peitub aga selle munakoore all. Midagi sellist ma ei osanud oodata. Hallikas geel, mis lõhnab väga mõnusalt nagu sidrun suhkrus, on tihedalt täis kollaseid täpikesi, mis on, ma arvan, need salapärased maagilised kapslid. Lisaks on selles hulgi pisikesi valgeid niidikesi, munavalge äkki? Tekstuur on geeljas ja õline, sisaldades pehmeid tillukesi koorivaid osakesi. Kuigi geel tundub nahal rasvane, tuleb see veega loputades ilusti maha, mingeid jääke nahale ei jää. Ja nüüd kõige tähtsam... kas see muna toimib? Pean ütlema, et esimesel korral ma erilist vahet ei märganud, nahk oli küll pehme ja siledam, kuid mustad täpid ja ummistunud poorid ei andnud nii lihtsalt alla. Mina ka papist tüdruk ei ole - pidasin paar päeva vahet ja proovisin uuesti. Sellel korral võtsin rohkem aega ja masseerisin vähemalt 5 min. ning lasin geelil peale seda veel mõned minutid nahal toimida. Ja pean ütlema - mu nahk oli nii sile ja poorid nii vähemärgatavad viimati peale kosmeetiku külastust. See TEEB poorid puhtaks ja muudab need tillukesteks. Lisaks kadus ka ketendus, millega olen pikalt maadelnud. Mulle tundub, et iga korraga muutub tulemus paremaks, nii et jätkan usinasti vähemalt korra nädalas. :)

image Olen siiani proovinud 11 erinevat Korea ilutoodet ja olen kõigiga rahule jäänud. Armastan ja kasutan neid suure rõõmuga. Peale nende seitsme, millest täna rääkisin, olen arvustused kirjutanud makroonikujulisest huulepalsamist LINK, virsiku kätekreemist LINK, kuldses munas pesitsevast primerist LINK ja maailma armsamast jänesekõrvadega huulepalsamist LINK.   image image

Milline toode teile kõige põnevam tundub?

Kas olete mõnda Korea kosmeetikatoodet proovinud?

imageTänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Korea kosmeetika