EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite body oil

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

If you have dry skin then Maria Galland body oil is your solution.

This product is simply wonderful and my long time favorite. Maria Galland Soothing Body Oil is everything that owner of a dry skin could wish. The combination of sunflower, echium, jojoba and Inca inchi oils moisturize the dry skin very well. Most important in my opinion is that this body oil doesn’t leave your skin oily and sticky, it absorbs into the skin very fastly. Especially I’m in love it’s wonderful aroma which is delicate but recognizable and people get curious what it is :) What product you use for dry skin?

 

***

Kui Sind vaevab kuiv nahk, siis Maria Gallandi kehaõli on täpselt see mida vajad. See toode on mu lemmik vähemalt 2-3 aastat ning eeskätt seetõttu, et peale kandes imendub kiiresti nahka ja ei jäta keha ebameeldivalt kleepuvaks. Teiseks lõhnab see kehaõli lihtsalt taevalikult ning on toonud mulle palju komplimente ja küsimusi, millega tegu. Ja muidugi on seepeale sõbrannad ise seda kehaõli ostma läinud :) Millist toodet Sina kuiva naha leevendamiseks kasutad?

Maria Galland Soothing body oil for dry skin

image

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite body oil