EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bio2You Anti-Ageing Eye Gel Patch

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Bio2You saatis mulle testimiseks kaks toodet, silmaümbruskreemi, mis veel testimisel (aga võin vargsi öelda, et meeldib tohutult) ning lisasid üllatusena sinna juurde ka selle geelmaski silmadele. Mask sisaldab hüaloroonhapet ning kollageeni, mis on vananemisvastase efektiga. Mask on soovitatav alates 25. eluaastast. Toodet on soovitatav kasutada kord kuni kaks nädalas.

 

image
image
image

image
After/ Pärast

 

image
Before/ Enne

 

image
Patches after use/ padjakesed peale kasutust

Bio2You sent me this gel eye patch mask for testing. It was an added surprise, since I only knew about the eye cream I'd get for testing (that one I'm still testing, so I'll talk about it in the coming days/weeks). The mask has hyaluronic acid and collagen in it. bot work against ageing effects. it's recommended to use these patches for 20-30min once or twice a week and also from the age of 25 years.

 

Toodes olev kollageen vähendab kortsukesi, turse ja nahk saab niisutatud. Ühtlasi aitab mask ka tumedate silmaaluste vastu. Maski tuleb kanda 20-30 minutit, seejärel eemaldada ning ülejäänud toode õrnalt nahka masseerida. Maski võib enne kasutamist ka külmkappi panna, et jahutav effekt veelgi tugevam oleks. Peale padjakeste eemaldamist visatakse need loomulikult minema, sest nad on müeldud ühekordseks kasutamiseks.

The collagen reduces wrinkles, moisturizes and reduces shadows as well as helps against tired looking eyes. Hold it on for 20+30min and then remove the patch, massage the residue gently into your skin. After usage you throw the gel patches away, they are one time use only.

 

Toode on papist ümbrikus, mille sees on tugevalt suletud kaks geelpadjakest omakorda pakendis. Näeb välja nagu tabletipakend.  Geelpadjakesed on väga libedad ja niisked. Proovisin neid alguses koristamise ajal kanda, aga pidin siiski pikali heitma. Kipuvad ikkagi libisema, aga jahutav effekt on supper. Võtavad mõnusalt turse alla ning teevad naha lihtsalt hämmastavat mõnusalt pehmeks, siledaks ja niisutatuks! Kindlasti tasub proovida.

The patches are in a plastic package that is in a cardboard envelope. The patches are slippery and really wet from the serum. I at first wanted to wear them during cleaning, but they kept slipping, so I had to lay down (nice bonus :D), I still had to adjust them, but the cooling effect of the patches and really nice feel is so good. They depuffed my under eyes and made mys kin so fresh and moisturized. I really love them!

 

Mask on hetkel ka soodushinnaga saadaval, vaata huvikorral SIIA.

In Estonia you can get them from HERE, if you are not in Estonia, then check this site out www.bio2-you.com .

 

Juhul kui kellelgi teist tekkis küsimusi seoses minu kasutamiskogemusega antud toote puhul, millele ma ei vastanud ülalolevas tekstis, siis tundke julgelt uudishimu ja küsige minult! Huvikorral saate jälgida Bio2You tegemisi ka nende FB lehel SIIN.

If you have any questions to ask regarding my experience with the patches then feel free to do so!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Bio2You Anti-Ageing Eye Gel Patch