EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Umami, Maybelline, Bùk & Amie

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Paar toodet saab otsa - topelt tuleb asemele. :)

 

image

Minu Maybelline Express küünelakieemaldi pidas vastu mitu head kuud, otsa see muidugi ei saanud, vaid hakkas lõpuks sõrmeotsi roosaks värvima. Maximas on saadaval samalaadne toode (1,09€) firmalt Bùk, kuhu näpp sisse pista ja seda švammi sees keerutades värv eemaldada. Proovisin ära ja pean ütlema, et teeb oma tööd päris hästi, näppu tuleb küll veidi kauem purgis keerutada, kui Maybelline omas ja väljanägemine ei ole just glamuurne, aga muidu igati kiiduväärt toode. Purk tundub küll väga tillu, aga tegelikult on selles vaid 15ml vähem toodet kui Maybellinis.    

image

Näopesuvahend hakkab mul JÄLLE otsa saama. Jäin küll Grace Cole teepuuõli vahuga väga rahule, aga näpud sügelevad ikka midagi uut proovima. Avastain oma suureks rõõmuks, et Kaubamajja on müügile jõudnud brändi Amie tooted, millede kohta olen ilublogidest väga kiitvaid arvustusi lugenud. Võtsingi pikemalt mõtlemata kaasa näopesukreemi (7,30€), kuigi minu nahal ei ole sellelaadsete toodetega eriti häid kogemusi, vahud-geelid on paremini toiminud, tahtsin ikkagi ära proovida.

image

Aprillis jõuab poelettidele uus Maybelline The Colossal Go Extreme ripsmetušš. Jõudsin tušši juba proovida ja pean ütlema, et tasub ootamist. ;) Sain testimiseks ka Colossal Kajal silmapliiatsi, mis peaks püsima 12h ja seejuures silmi rahustama ja toitma. 

image  Paljud teist on kindlasti kuulnud eksootilisi toiduaineid pakkuvast veebipoest UMAMI. Eriti tore, et Umami pakub nüüd ka Prantsusmaalt pärit Najel kosmeetikat. Mul oli tore võimalus valida nende poest proovimiseks kolm toodet. Mulle jäid silma kaktuseseemne õli, apelsiniõievesi, mis mõlemad on 100% looduslikud ja Aleppo šampoon, kus on ka keemilist kraami sees, aga mind see ei morjenda. :)
image  Kraadiklaas näitab küll suuri plusse, aga tuul on nõues  oiiiiiii, kui kõva - ikka soojalt riidesse! ;)
image

Tänaseks kõik, olge armsad! ♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Umami, Maybelline, Bùk & Amie