EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Today-Tomorrow-Always in bloom

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I got a present from Avon cosmetics and it´s parfume called Today-Tomorrow-Always in bloom (16EUR).

 

image

You can smell orange blossom, flowers of paradise and the frangipane. It surely fits perfectly to flower and musk fragrance category. This smell reminded me one of my friend, who have used very similar fragrance, but expensive one, for years, but now I will definitely recommend that cheaper but still equivalent version for her. 

The smell is quite strong but not annoying and certainly it´s sweet and fresh scent, well suited for the summer! I really like the size of the bottle (30ml), because it is pretty small to take along on a trip or a long weekend.

image Sain Avonilt kevadeks ühe mõnusalt lõhnava kingituse ning selleks on lõhn nimega Today-Tomorrow-Always in bloom.
Lõhn maksab kataloogis hetkel 16€ ning on see saanud ka ajakirja Anne & Stiil lemmikuks!

Lõhnas on tunda õrnad apelsiniõied, paradiisililled ning plumeeria. Kindlasti kuulub see lõhn lille- ja muskuselõhnade kategooriasse. Lõhna nuusutades meenus mulle kohe üks sõbranna, kes on väga sarnast, kuid kalli firma lõhna, kasutanud aastaid. Nüüd soovitan talle kindlasti odavamat, kuid samaväärset varianti. 

Lõhn on üsna tugev, kuid mitte häiriv ning kindlasti on ta pigem magusa ja värskuse sõpradele, täpselt sobilik suveks! Mulle väga meeldib ka pudeli suurus (30ml), kuna ta on parajalt pisike, et võtta kaasa reisile või pikale nädalavahetusele.


image image
Have you ever tried some fragrance from catalouge?
Did you liked it or were you dissapointed?

Kas olete kunagi proovinud kataloogi-lõhnu?
Kas oled jäänud rahule või pigem olnud pettunud?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Today-Tomorrow-Always in bloom