EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My lipstick collection

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Today I will show you my lipstick collection! I really like to wear different lipsticks, it´s the easiest way to "shine bright like a diamond." Although I´m not a big fan about lipgloss, usually they are just too sticky and after 5 minutes you have to refresh your lipgloss, too much work! I will not introduce you deeply every product seperately, if you have any further questions, don´t hesitate and just ask!

 

Täna näitan teile enda sahtlis peituvaid kaunitare, kellega suu rõõmsamaks muuta! Mulle väga meeldib kanda huulepulka, kuna see annab väga kiirelt kauni efekti ja lööb näo kohe hulga enam särama! Huuleläiked mulle jällegi aga nii palju ei meeldi, üldselt on nad kleepuvad ning kaovad huultelt kähku. Väga põhjalikult ma iga toote kohta ei hakka kirjutama, kui tekib lisaküsimusi, küsige julgelt!

image
Etude Housepink lipgloss luckilcy isn´t sticky and stays for quite a long time!

H&M lipgloss with coconut and lime. It´s classical lipgloss with no color, but unfortunately I can´t smell any lime, maybe just a bit of coconut.

Etude House roosa huuleläige, mis püsib üllatavalt kaua peal ning ei ole ka kleepuv! Etude House tooteid saad tellida Meon kodulehelt.

H&M huuleläige kookose ja laimiga. Tegemist on täiesti tavalise läbipaistva huuleläikega, kuid kahjuks ei tunne mina selles mitte mingit laimi, võib olla vaid veidi kookost. 

image image
Avon Plum lip gloss is a beautiful glittering purple, but unfortunately it´s quite sticky and with time it will crawl into cracks on the lips. 

Unknown lipstick looks perfect with summery bronzed skin, color is very beautiful and well-maintained. 

Avon Perfect Pink is also just great for summer, a nice bronze tone and convenient package.  Both of the Aden products are my biggest favorites! Pigment, packaging, price and persistence are all super good! Lips dry out a bit, but we must make a sacrifice somewhere.
Avon huuleläige Plum on küll ilusa sädeleva lillaka tooniga, kuid kahjuks on ta üsna kleepuv ja ajaga poeb huultel pragudesse.Tundmatu tootja huulepulk, mille värv jääb suviselt päevitunud nahal väga ilus ja püsib ka hästi peal.Avon perfect pink on samuti suurepärane just suvel kandmiseks, ilusa pronksja tooniga ning mugavas pakendis.Aden´i mõlemad tooted on minu suured lemmikud! Pigment, pakend, hind ning püsivus on kõik super head! Kuivatab küll veidi huuli, kuid eks kuskilt tuleb nii suurepärase püsivuse jaoks loovutada. image image
E.L.F Melow melon have a lovely color, great price and nice smell. Package looks also very nice but unfortunately it´s not convenient.

E.L.F Melow melon on ilusa värvi, super soodsa hinna ja hea lõhnaga. Ka välimus näeb kena välja, kuid kahjuks on seda väga ebamugav kasutada. image image
Lumene is a classic nude beige moisturizing lipstick. Unfortunately for me, it´s too moist and color disappear quickly, I would have had to take another lipstick, but I just looked the color and grabbed it with me.  Aden 016 is a very good alternative to a nude lipstick, because it´s a bit more colorful and sparkling, but not too much. Persistence is very good and the tone is very suitable to my skin tone.  L'Oreal Paris 03 Lovely Rose is definitely one of my most used lipstick. I really enjoy the nice packaging, persistence and the tone is lovely.
Lumenenude beige on klassikaline niisutav naha tooni huulepulk. Kahjuks on ta minu jaoks aga liialt niisutav ning kaob huultelt üsna kähku, oleksin pidanud võtma mõne teise variandi, kuid poes vaatasin vaid värvi ja haarasin kaasa.

Aden 016 on väga hea vaheldus tavalisele beežile huulepulgale, kuna on veidi värvikam ja sädelevam, kuid mitte liialt. Püsivus on väga hea ja toon sobib väga hästi just minu nahatooniga.

L´Oreal Paris 03 Lovely rose on kindlasti minu kõige rohkem kasutust saav huulepulk. Mulle väga meeldib selle kena pakend, püsivus ja toon, parajalt tagasihoidlik, kuid siiski täpselt sobilikult aimatav.


image image
Manhattan53S and 54S are very similar in tone, but still a bit different! They have a good pigment and color, good for daytime wear. 

Cosmetica Fanatica is some unknown company. The tone is beautiful, but unfortunately it doesn´t stay for a long time.

Avon Luxe Pink package and color looks very lovely and luxurious! The product moisturize a bit and stays for a long time, love it!
Manhattan54D ja 53S on üsna sarnase tooniga, kuid siiski erinevad! Ka neil on hea pigment ning värv, suurepärased iga päevaseks kandmiseks.

Cosmetica fanatica on mingi tundamtu firma. Toon on küll ilus, kuid kahjuks ei ole selle toote püsivus just parim.

Avon Luxe pink näeb väga kena ja luksuslik välja nii pakendi kui ka tooni poolest! Toode on ka täpselt parajalt niisutav ning samas ka püsiv.


image image
Max Factor710 midnight plum is tester size lipstick, which looks exactly like fresh plum which is ready to pick. Color is nice and summery.

Manhattan 56U is a bit more cold toned purple and it sparkles also. The package looks minimalistic and very nice.

Maybelline 175 pink punch is probably my oldest favorite. This bright pink matte color is just so me and I always get a lot´s of compliemnts while wearing it! It stays for a long time fresh and really brights you up!

Max Factor 719 midnight plum on tester variant ning see värv näeb välja täpselt nagu vastvalminud ploomil. Värv on mõnusalt suvine ning kaunis.

Manhattan 56U on veidi külmema alatooniga lilla ja lisaks sisaldab ka veidi sädelevaid osakesi. Lisaks meeldib mulle selle toote puhul kena minimalistlik välimus.

Maybelline 175 pink puncg on  tõenäoliselt minu kauaaegseim lemmik! See erk ja matt roosa on väga minulik ning seda kandes on komplimendid garanteeritud! See püsib väga kaua peal ning paneb näo tõeliselt särama.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli My lipstick collection