EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 1

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Today's subject is : Your current relationship, or how single life is. I'm not married nor do I have a boyfriend and I don't believe in flings. I'm all or nothing kind of a person basically. To be 100% honest I sometimes am a bit sad to be single, because it would be nice to share my sorrows and highs with someone, but then again I do have a family, I'm not totally alone. I have people who I know that know me, and love me even when we sometimes argue. So I have to say that in that aspect I am not sad in the end of the day to be single.

 

 

I am not for looking for love (for a man in my case) online, or go clubbing. I have had that one suggested to me, that I'd go clubbing to find a man. Also people have referred to my age and that I'm not a spring chicken anymore. I know, I know, you look at me and thing what am I talking about. I'm going to be 28 in summer, so that's what they are talking about.

 

I have to say that I have nothing against being single, since I don't want to want to have someone in my life just for selfish reasons, to share MY highs and lows, to feed my needs. I don't feel that at this point in my life I'd have the will to have a relationship, since I am a selfish person. I don't want to be any ones cook and other things. Still I'd have nothing against to find my best friend, since I think that's what love should be about, you find your one true best friend to share your life with. I  also think that this shouldn't be forced, so no online dating (too dangerous anyway!) nor clubbing (hate crowded places, I get anxiety) for me. I'm fine both ways, to be alone or find my best friend one day in the future. Like I said to a person who asked me where and when will I find a man for myself: I don't know, maybe never, if it happens or not, I'm still OK.

 

Esimene küsimus/teema on siis suhtestaatus hetkel või kuidas vallalise elu on. Ütlen kohe, et ma pole ei abielus ega suhtes, olen vallaline ja mingitesse vahepealsetesse asjadesse (loe kergemeelsetesse suhetesse) ma ei usu. Kõik või mitte midagi põhimõtteliselt, aga päris otseselt seda ka võtta ei saa.

Vahest on mul selline tunne, et kuidagi nukker on vallaline olla. Ikka tahaks aeg ajalt südamepõhjast oma rõõme ja muresid, samas ei ole ma aga täiesti üksi, mul on perekond olemas, kes mind armastavad, isegi kui me vahest oleme eri arvamustel ja riidleme omavahel.

 

Ma ei poolda armastuse leidmiseks online kohtingu saitide kasutamist ja klubitama ma ka minna ei kavatse. Viimast neist on mulle soovitatud, aga ma ei salli suuri hulki võõraid inimesi, mind haarab kerge paanika, kui ma pean suures võõras seltskonnas "mõnusalt" aega veetma. No ja online tutvumis lehti pean lihtsalt ebaturvalisteks.

 

Mulle on vihjatud ka, et ma pole enam kõige noorem ja aeg tiksub. Jah, võite mõelda, et no mida ma ajan, näen nii noor välja. Tegelikult saan suvel aga 28. Siiski, ei usu ma, et vanuse tõttu peaks tormama meeleheitlikult endale kaaslast leidma. Ma ei taha aga olla isekas ja lihtsalt selleks kedagi otsida, et mina tahan, et MUL oleks kaaslane, kellele rääkida kõigest jne. Ma arvan pealegi, et armastatu peab eelkõige olema parim sõber, kellega tahad kogu oma elu veeta. Arvan ka seda, et hoolimata sellest, kas ma leian kellegi kunagi või mitte, on kõik OK.

 

 

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 1