EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON huuleläige

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järgmisena tutvustan ma teile ühte vahvat AVONi huuleläiget.

Pakend milles huuleläige oli, oli juba armas, lillat värvi ja vahva joonistusega, kus siis omakorda olid veel peale tehtud hõbedased tähekesed(viimasel ajal on mulle tähed meeldima hakanud).Kui ma pakendi avasin, potsatas mulle kätte üks väike ja väga vahva kujundusega huuleläige, nimelt näeb huuleläige välja nagu roos, mis siis omakorda veel läbi paistab.

Toote kujundlik materjal on plastmass.Huuleläike kork(ehk roosiõis) on maha keeratav.Huuleläike toon mis minul on, on rosette ehk siis suhteliselt tume roosa.Kahjuks ei suutnud ma mitte kuidagi leida pakendilt üles kui palju toodet on.Huuleläige on üpris särav nagu eelminegi aga erinevus on selles, et tema sära on pigem pulbriline(ehk siis palju pisemad sära/glitter tükid).Kõik selle toote juures on väga ilus aga mis mulle ei meeldi on see, et toodet tuleb kanda peale näpuga(kui juhuslikult midagi kaasas ei kanna, millega seda parem peale kanda oleks) mis tähendab omakorda seda, et alati peaks kaasas olema mingisugune salvräti pakk või lihtsalt pehmet paberit kuhu peale huuleläike kasutamist saaks oma näpu puhtaks pühkida.Järgmine punkt mis mulle silma jäi peale huuleläike kasutamist oli see, et kui läige oli juba mõned minutid peal olnud hakkas see õrnalt kleepuma.Toode ise on täiesti lõhnatu ja natukene ebameeldiva maitsega(üritage oma huuli mitte limpsata).Nüüd lähme ülevaate juurde :)


Mis mulle selle toote juures meeldib:

Disain-Sellega on üpris palju vaeva nähtud ja see vaev on ennast ära tasunud, sest mina pole veel ühtegi nii laheda disainiga huuleläiget kusagil kohanud :) Huuleläiget on väga kerge avada, kõigest ühe väikse keerutusega ja huuleläige on lahti. Toon jääb huultel ilusalt ühtlane ja õrnalt särav Mis mulle selle toote juures ei meeldi: Toote juures meeldib kõige vähem see, et toodet peab peale kandma näpuga. Toote õrn kleepuvus

image

image

image

Praeguseks kõik ja päikest teile sinna :) !

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON huuleläige