EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s tip against skin problems

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

If you have problematic skin, this post is for you. My good friend revealed me her little secret against acne and skin infections…

 

My friend has quite a problematic skin, even she is more than 30 years old, she has occasionally emerging acne. She told me that more than a year she was looking help from professional and good cosmetologists, but they were well trained to sell you expensive and more expensive products… which didn´t help at all. Then she started to search people with similar problems from forums and there she found one really simple solution for acne and skin infections which she shared with me.

If you see first signs of infection emerging under your skin, take simple aspirin tablet and small amount of pure water, make a puree of your aspirin tablet and put the puree on your skin for 5-10 minutes. It doesn´t look good, but it will immediately relieve the infection and stop it´s growth. And usually you have both components at home, so it´s very posket friendly treatment also. Try it and hopefully it will help you as good as it helps my friend and me :)

***

Mu sõbrannal on väga problemaatiline näonahk hoolimata sellest, et ta on ammu puberteedieast väljas. Aeg-ajalt kimbutab teda akne ning selle vastu otsis ta pikalt abi erinevate kosmeetikute juurest, kes kõik on hästi treenitud Sulle kalleid ja veel kallimaid imevahendeid müüma. Ja loomulikult need ei aidanud. Viimases hädas hakkas sõbranna lahendust otsima loomulikult internetist ja leidis sealt mitmeid nippe, millest üks töötab päris efektiivselt. Võta aspiriinitablett, niisuta see veega püreeks ning kanna see püree probleemsele kohale. Hoia peal 5-10 minutit (või ka rohkem) ning pese siis maha. Aspiriinisegu leevendab koheselt põletikku ning suure tõenäosusega annab põletikuline punn peagi ravile alla ning saad jälle rõõmsana ringi käia. See on nii lihtne ja soodne nipp, et tasub kindlasti järgi proovida – loodetavasti töötab see Sul sama hästi kui meil :)

Asp_help

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s tip against skin problems