EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Volüümripsmed @ L-lashes + GIVEAWAY!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olles ripsmetehniku parim sõbranna tekkis mul aina rohem uudishimu neid järele proovida. Mitte jäädavalt muidugi aga lihtsalt, et näha nende olemust ja mugavust. 

 

Minul õnnestus ära proovida kõige uuem paigaldamise viis ja tehnika - volüümripsmed. Selle käigus siis paigaldatakse ühele karvale 2-7 imepeent ja pehmet kunstkarva. Tänu sellele jäävad ripsmed oluliselt tihedamad. Kindlasti ei ole see mõeldud neile kes soovivad loomuliku tulemust. Kellele aga meeldib veidi rohkem esile toodud tulemus siis selleks on see ideaalne.

image

Antud piltidel on ripsmed paigaldatud ligikadu nädal tagasi. Muidu peaks nende püsivus olema 4-5 nädalat. Hetkel tunnen, et ripsmed on samas konditsioonis nagu paigaldades. Minule panime täpselt sama pikad ripsmed nagu on mul loomulikult. Erinevus on muidugi üsna märgatav, sest volüümripsmed teevad tulemuse oluliselt tihedamaks.

Olen alati olnud arvamusel, et taoliste ripsmete kandmine ei ole midagi minu jaoks.. Olen natuke hakanud juba selles arvamuses kahtlema, sest see lahendus on tõesti tohutult mugav. L-lashes hinnakirja järgi on paigaldamine 30€ning hooldus 20€. Liisu rääkis ka paigaldamise käigus kenasti ära kuidas neid hooldada tuleb ning kuidas teha nii, et nad võimalikult kaua ilusad oleksid. Usaldan teda täielikult, seega julgen tema teenust teile kõigile ka soovitada.

Oma töid teeb ta Maakri 36 aadressil ning Liisuga saab ühendust telefonil +372 5295 602. Lisaks sellele kiigake kindlasti ka tema facebooki pesa siin: LINK. image

Aga selleks, et ka mõni teie seast saaks selle sama teenuse järele proovida siis loosime välja koostöös L-lashes'iga ühe volüümripsmete paigalduse tasuta. Selleks, et osaleda tuleb teha järgmist:

Jäta antud postituse alla oma nimi ning e-posti aadress.

Hakka L-lashesi sõbraks nende facebooki lehel siin: LINK

Ja ole minu blogi ametlik jälgija.

Võitja loosin välja pühapäeval 02.03.14

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Volüümripsmed @ L-lashes + GIVEAWAY!