EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s truth about lipsticks

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I was thinking of lipsticks… I collected together all my lipsticks and realized the simple truth…

 

It´s no point to buy expensive branded lipsticks as they “work” exactly as good as the cheaper ones!
Yes, you can laugh on that but you cannot be smart before you haven´t been dumb :) For me the lipstick carries only one goal: add some color into my face. And if it moisturizes too, it´s pure bonus. We have to be honest: there is no big difference between expensive and cheaper lipstick than fancy package, expensive brand name and price tag. All arguments are speaking for cheaper lipsticks: you can buy several lipsticks on the same time, try many different colors on the same time (thanks to the price) and you are not sad if you lose one of them.

At the moment I´m in love in Loreal lipsticks as they fulfill all my demands on everyday lipsticks. But I can truly understand that sometimes it´s very good to spoil ourselves with beautifully packed expensive lipstick as it works like an accessory and just gives a bit of good feeling what we all need sometimes.

PS: If I collected together all my lipsticks I was quite surprised how similar they are… Next time I´ll try to buy something in different color :)

***

Jõudsin ühe kurva tõeni, et kallil ja odaval huulepulgal pole muud suurt vahet kui edev pakend, kallis brändinimi ning kordades erinev hinnasilt. No mis teha, ega enne ei saa tark olla kui rumal pole ära olnud :) Eks ma olen selle tõeni jõudnud pikaajalise katsetamise tulemusel ning tõdenud, et soodsama hinnaga huulepulk teeb oma töö sama ausalt ära kui kallim: püsib, lõhnab ja ka niisutab sama hästi. 
Kui kogusin kokku kõik oma erinevad huulepulgad sain aru, et kõik nad on väga sarnase tooniga ning kurb tõdeda, et mitu kallihinnalist huulepulka olid lausa ära kuivanud, sest olen neist mingil ajahetkel ära tüdinenud. Järgmine kord katsun enda kollektsiooni uusi värve leida ja seda just soodsama hinnaga huulepulkade seast!

My lipstick collection

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s truth about lipsticks