EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite blogs vol.2.

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Here is the second post about my favorite international blogs, first part is available HERE.

Täna toon teieni teise postituse enda lemmikutest rahvusvahelistest blogidest, esimest osa näete SIIN.

 

I must admit that most of my favorite blogs are from Scandinavia, so here is another girl from Helsinki. She is active, beautiful and healty young women with amazing apartment. I really like her lifestyle and interior post, this girl have good sense of style!

Pean tunnistama, et kõige enam jälgin Skandinaavia blogisid, seega on siin taaskord üks neiu Helsingist. Ta on aktiivne, kaunis ning tervislike eluviisidega noor naine, kes elab väga kaunis korteris. Mulle väga meeldivad tema elustiili ning interjööri postitused, tal on väga hea maitse!

image
Mystcal and really creative phtographer from Sweden, Jönköping. Unfortunately she doesn´t write in English but I still always wait her new posts and videos. She isn´t a typical beauty or lifestyle blogger, her blog just have this wau-factor thanks to her fun personality and unique style.

Väga müstiline ja loov fotograaf Rootsi linnast nimega Jönköping. Kahjuks ei kirjuta ta inglise keeles, kuid siiski ootan põnevusega tema postitusi ja videosid. Ta ei ole nö. tüüpiline ilu või elustiili blogija, tal on mingi oma vau-faktor ja seda arvatavasti tänu tema väga humoorikale isiksusele ja unikaalsele stiilile.

image

I really love everything what includes beautiful interior, so I guess that´s why I love this blog. Most of her blog is about details, beautiful home and stylish photos. This blogger lives in Norway and her home looks like real scandinavian house. She also have lovely cat who reminds me my red love Genka, so it´s always very nice to see her posts.

Ma armastan kõike, mis on seotud kauni interjööriga, seega on üsna ilmne miks just see blogi lemmikute hulka pääses. See blogi koosneb pea täielikult detailidest, ilusast kodust ja kaunitest fotodest. Signe elab Norras ja tema kodu on klassikaline Skandinaavia kodu. Samuti on tal armas punane kass, kes meenutab mulle minu punast Genkat, seega on ilmne, et mina olen võlutud.

image

kenzas.se

I quess there are no reader who haven´t heard about Kenza? If you haven´t for some magical reason then keep reading! She is young woman from Stockholm with moroccan roots, so no wonder why she looks so exotic and beautiful. Seems like she have always so many things to do, so thanks to that her updates are interesting to follow - trip to Valencia, work with IvyRevel label and now her participation in dance show. I really like that she still seems to be "real" person, even though she is famous and successful. Direct communication with her readers and her real emotions through videos and photos, you can see that her life isn´t just glam and perfect, she is normal woman just like us. For me she is the biggest and most succesful blogger in this blogging world. :)

Arvatavasti ei leidu ühtegi blogide jälgijat, kes ei oleks kuulnud midagi Kenza kohta? Kui sa mingil põhjusel ei ole, siis jätka lugemist! Ta on noor Maroko juurtega naine Stockholmist, kes näeb väga eksootiline ning kaunis välja. Tundub nagu oleks tal pidevalt väga palju käsil ja tänu sellele on ka postitused väga põnevad - näiteks reis Valenciasse, töö IvyRevel´i firmas ning osalemine tantsusaates. Mulle väga meeldib, et hoolimata edust ja kuulsusest on ta ikka "reaalne" inimene. Ta vahetu suhtlus lugejatega ning reaalsete emotsioonidega videod ning fotod, tänu millele on näha, et ka tema elu ei koosne vaid glamuurist, ta on naine nagu meie. Minu jaoks on just tema üks suurim ja edukaim blogija selles blogijate maailmas.

image
wendyslookbook.com

Finally one blogger who is not based in Scandinavia! Wendy is incredible young woman who lives in Los Angeles. She have had rough past and she have worked a lot to be who and where she is right now. At age of 18 she went through foster care, carried her belongigs with trash bag and worried about being homeless. If you look at her now you wouldn´t be able to imagine that. She seems to be really happy and smiling person who have really good sense of style. Amazing heels, matchy outfit and lovely look seems to be natural for her.

Lõpuks üks blogija, kes ei olegi Skandinaaviast! Wendy on imeline noor naine, kes elab Los Angelesi linnas. Tal on olnud karm minevik ja näinud palju vaeva, et jõuda kohta, kust ta nüüd on. Olles 18-aastane käis ta läbi hooldusperedest, kandis enda asju kaasas prügikastis ning muretses kodutu elu pärast. Teda praegu vaadates ei arvaks eal, et ta on näinud sellist elu. Ta paistab olevat väga õnnelik ning rõõmus isik, kellel on väga hea stiilitunnetus. Imelised kingad, stiilsed riietused ja armas olek tunduad tema jaoks olevat nüüd loomulikud.


image
So here are twoextras... again from Finland! Annika is young 18-years old girl from Lahti. I have followed her blog for so long time, even when she had her old blog...which was like ages ago and for a while she even stopped blogging. She looks really natural and sweet and now she have cutest puppy as well. I like that she makes posts quite often and they always have nice pictures of outfits and details.

Nüüd aga kaks ekstra blogi... jällegi Soomest! Annika on 18-aastane neiu Lahtist. Ma olen jälginud teda väga kaua aega, isegi kui tal oli vana blogi, mis oli tõesti väga ammu ja vahepeal lõpetas ta üldsegi blogimise. Ta näeb välja väga loomulik ning kena, lisaks on tal nüüd super nunnu kutsikas. Mulle meeldib, et ta teeb postitusi üsna tihti ja need koosnevad alati ilusatest piltidest. image

Last but not least is Johanna from Finland aswell. She is lovely blond girl who seems to be very loving girly and pretty things. Luckily she makes posts often as well, but unfortunately lately she makes a lot of post with phone photos, so quality is not the same. But she still have good taste, nice room and nice eye for details, so I´m always to see her updates.

Viimane, kuid mitte vähem tähtis on Johanna, kes on samuti pärit Soomest. Ta on armas blond neiu, kes tundub armastavat tüdrukulikke asju ja vidinaid. Meeldiv, et ta postitab samuti üsna tihti, kuigi kahjuks on viimasel ajal domineerivaks olnud telefoniga tehtud pildid, mis kahjuks ei ole nii hea kvaliteediga. Siiski pean ütlema, et tal on väga hea maitse, kena tuba ning silma detailidele, seega ootan alati põnevusega tema postitusi.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Favorite blogs vol.2.