EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Garnier, Oriflame & Korea kosmeetika

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma küll püüan kõigest väest hoiduda uute ilutoodete soetamisest, sest hetkel millegi järele otsest vajadust ei ole, aga üht või teistpidi need minuni siiski jõuavad. Ja mul ei ole selle vastu midagi. :)

 

 Nagu ma juba Facebookis hõiskasin, on mul väga hea meel, et Korea kosmeetikat pakub nüüd müügiks meie oma kohalik veebipood MEON. Tean, et paljud on tahtnud neid toredaid tooteid proovida, kuid ei ole julenud/saanud/tahtnud eBay-st tellida. Sealsete hindadega ei suuda muidugi keegi konkureerida, kuid Meon on minu meelest suutnud hinnataseme täitsa taskukohaseks kruttida.   Meon saatis mulle proovimiseks mõned lahedad tooted - Tony Moly munakujulise pooripuhastaja, maailma armsamais pakendis It´s Skin Babyface põsepuna, Skin Food küünelaki ning Baviphat huulepalsami. Siiani on mul Korea kosmeetikaga vaid eriti positiivsed kogemused, nii et ootan rõõmuga nendegi totsikutega tutvumist.
image Garnier´i Fresh Essentials silmameigieemaldajast olen blogis juba palju juttu teinud, olen seda juba aastaid kasutanud ja jään sellele arvatavasti veel kauaks truuks. Olin selle pudeliga juba nii ära harjunud, et ei pannud tähelegi, et see on veidike ajale jalgu jäänud. Kui Garnier uue kujundusega lagedale tuli, pistsin pudeli kohe ostukorvi, et veenduda ega sisu ei ole püütud uuendada, loodan, et mitte -  you can´t fix what´s not broken. :)
image

Oriflame-st jäid silma seekord Sensual Velvet huulepulk, toonis Plum Passion ja Delicious Moments maasika-valge šokolaadi vannivaht.  Giordani Gold Invisible Touch jumestuskreem ning Calligraphy lainer saadeti mulle testimiseks Oriflame poolt. Need on uudistooted, mis arvatavasti saabuvad müüki järgmises kataloogis. Mõlemad näevad väga luksuslikud välja, ootan huviga, mis nad endast kujutavad. 

image image
image

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?



image

Praeguseks kõik, olge armsad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Garnier, Oriflame & Korea kosmeetika