EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in 17.02.14 / OOTD

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõned uued tegelased minu kapis soovisid pildile jäädvustatud saada. Meile sattus ka ideaalne soojem ilm piltide tegemiseks, sest praegusel tumedal ajal on hea kvaliteediga piltide saamine päris keeruline ja külmad tuuled teevad näoimetega oma töö.

 

Aga meie maja ümber kevad vaikselt tärkab.. Puud on pungas ja roheline muru piilub sulanud lume alt. Täna paitas päike mõnusalt pilvede vahelt puid ja hellitas lootust, et kevad ei ole enam kaugel. Ka eelmisel aastal kuulsaks saanud pardid paterdasid kuuekesi ümber ojakese. 

image

Pildil olev pluus ja püksid on pärit NewYorkerist ja mõlemad maksid alla 10€. Seal on praegu päris suur soodusmüük ning kui ma nüüd ei eksi siis maksin selle pluusi eest ligikaudu 4€. Retuusid jäid sinna 8€ kanti. 

image

Need soojad crocsid on aga minu uued favoriidid. No vaadake vaid kui armsad need on.  Karva ümber olev must pael meenutab mulle veidi etno stiili ja ma poleks iial arvanud, et leian crocside seast ka endale midagi. Eelarvamused on pahad, pahad! Soovitan, soovitan, soovitan! Need on jalas nii mugavad ja külma eest on jalad ilusti kaitstud. Crocsid on pärit siit : LINK ja teiste crocsi jalanõudega saab tutvuda siin: http://www.crocs.fi/. Hind on neil ligikaudu 60€. image

Prillid nagu teategi ostsin hiljaaegu Reservedist 12€ eest. Mulle nii meeldib nendega aegajalt outfitile hoopis teise iseloomu anda. 

Kell on Michael Korsilt ja ostetud gold time'ist. Pisike käevõru paremal käel on Jüri kingitud. Kannan neid igapäev. Käevõrule on graveeritud ruuni märgid mis mulle igapäev killukese õnne toovad.

Aga ongi praegu kõik. Näeme varsti! 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in 17.02.14 / OOTD