EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oriflame #5 + kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suureks plussiks on kreemile lisatud päikesekaitsefaktor SPF25, ka talvel tuleks sellele tähelepanu pöörata.  Ma olen tõesti VÄGA meeldivalt üllatunud, ainult kiidusõnad, see kreem teeb silmad ette nii Lancóme kui Chanel-i jumestuskreemidele ja kõigile teistele, mida olen proovinud.
Kõige toredam, et jumestuskreem on eriti hea hinnaga, hetkel kehtivast kataloogist saab selle soetada.6,99€-ga, soovitan! :)

Natural Balance superviljabatoon ja šokolaadibatoon
13,99€ LINK LINK
Batoonid on mõeldud toidukordade vahele tervislikuks snäkiks. Need on 100% naturaalsetest koostisosadest, 
ei sisalda kunstlikke säilitus-, värv-ega magusaineid.
Valguallikateks on batoonides soja, hernes ja vadak, teraviljadest on esindatud oder, kaer, nisu ning riis, maitseks granaatõun, assai mari ja mustikas, šokolaadibatoonil siis muidugi šokolaaditükid ning kakao.

image
Väga harva, kui ma poest mõne müslibatooni või muu energiasnäki ostan, käsi haarab ikka enne tavapärase šokolaadi järele. Kataloogist ei oleks ma omal algatusel neid hoopiski tellinud, seega jälle aitäh Oriflamele, kes mulle neid lahkesti maitsmiseks saatis. 
image Järgnev on minu jaoks päris uskumatu, sest 40g batoon on ikka päris tilluke:
Ühes batoonis on...
sama palju kiudaineid, kui ühes portsus kaerahelbepudrus
sama palju valku, kui ühes omletis
sama palju rasva, kui ühes teelusikatäies taimeõlis
sama palju süsivesikuid, kui ühes apelsinis
sama palju kaoloreid, kui ühes peotäies pähklites

Tundub nagu supertoit ju! No kui see kõik tõsi on, siis igatahes aplaus!
image Roosas pakendis supervilja batoon on õige magus. Natuke ehk liigagi, aga veidike marjane hapusus laseb seda siiski nautida. Šokolaadimaitselised snäkid meeldivad mulle rohkem, need on mahedad, ei ole nii  lääged ja mitte ka liialt kakaosed. Mulle meeldib, et mõlemad batoonid on sellised venivad ja nätsked, kuivad müslibatoonid mulle eriti ei istu. 
image Tavahinnaga 13,99€, mis teeb ühe batooni hinnaks umbes 2€, ma neid batoone vist ei soetaks, aga kui need oleksid soodushinnaga saadaval, siis ostaksin mõne karbi küll. Hea, kui kotis on mõni tahvel hetkedeks, mil ei ole aega maha istuda ja end toiduga laadida. Kõht püsib ühest tahvlist täis paar tundi ja kui see on nii tervislik, kui kirjas, siis jah, mina olen müüdud. :)



Fairy City Lights tualettvesi
12,79€ LINK
image Selles tualettvees olen ma veidi pettunud. Tellisin lõhna jõuludeks ja see sobib jõuluaega küll väga hästi, aga aroom on nii õrn/lahja, et ma seda vaevu tunnen. See on segu toffeest, jasmiinist ja magusast toffeeõunast. Lõhn ei ole üleliia magus (kuigi karamelli on tunda) vaid pigem romantiline, veidi lilleline, veidi vürtsine.  Mulle täitsa meeldib ja pudel on ka armas pisike, aga kui seda on tunda vaid nina sisse pistes siis...kahju. :( Kui kogu sari - dušikreem, deodorant, kätekreem ja tualettvesi korraga kasutusse võtta, siis ehk on tulemus tuntavam. :) Hetkel kehtivas kataloogis hinnaks 8,99€.



Berry Christmas vannivaht
4,99€
image
Jutt lühike. Jõuluajal oli sellega eriti mõnus vann vahtu täis lüüa ja ega praegugi kasutamiseks lõhn liialt spetsiifiline ole. Pakend on tore ja lõhn jõhvikane. Vahutab täitsa tublisti. Üks viga on - pudel on liiga tilluke. :) Praegu kehtivast kataloogis toodet ei leia, aga järgmises on täitsa olemas, hinnaks 3,49€.



image
Mul on väga hea meel, et ma saan kõigi lugejate vahel välja loosida ühe Perfect Fusion jumestuskreemi. Kreem on toonis Natural Beige, mis on grammi võrra tumedam, kui minu Ivory, kindlasti mitte nii tume, kui kataloogis näidatud. Selline keskmine helebeež. Panen proovimiseks kaasa ka paar Wellness batooni. ;)
image

Kui soovid loosis osaleda:

♥ Ole minu blogi ametlik jälgija, selleks saad, klikates lehe paremal serval nuppu Join This Site.

♥ Klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN või lehe paremas servas.

♥ Kirjuta siia postituse alla kommentaaridesse oma nimi ja mailiaadress.

Võtja loosin välja 17veebruaril! 

image

Tänaseks kõik, head loosiõnne!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Oriflame #5 + kingiloos!