EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oriflame Wellness Natural Balance protein snack// Oriflame valgubatoonid

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

When i saw that Oriflame had come out of these protein bars ,i was excited:) I have tried there healty cocktails but i didn't like them that much.The protein bars come in two flavors-chocolate and super berry.In each pacage there are 7 bars and they cost 14€.

Kui kuulsin ,et Oriflame on välja tulnud valgubatoonikestega ,olin põnevil.Varem olen proovinud nende tervislike kokteile,mis mulle eriti ei meeldinud. Batoonikesed on saadaval kahes maitses-šokolaadi ja marja.Pakis on 7 batooni ja maksab kataloogis hetkel 14€

 


image
image

Šokolaadi valgubatoon koosneb 100% naturaalsetest koostisainetest,sisaldades GMO vaba soja.On kõrge proteiini-ja kiudainesisaldusega.Erinevad segud valguallikatest ja teraviljadest.Lisaks madala rasvasisaldusega kakaod.
Marjabatooniga on sama lugu,lisaks sellele sisaldab ta granaatõuna mahla,assaipüreed ja mustikapüreed.
Tekstuurilt meenutasid nad mulle veidike plastiliini,natuke nätsked,pärast kahe batooni ära söömist olid minu lõualuud valusad,sest neid andis ikka kaua närida.Šokolaadi oma on pisut kuiv ,kakaod ja šokolaadi ei olegi nagu nii tunda,pigem on rohkem neid teravilju.Marja oma aga seevastu hapukam,tiba mahlasem ja maitsvam.
Kokkuvõteks ei üllatanud need mind nii väga ja uuesti ma neid ei ostaks.Ma arvan et 14€ eest leian ma midagi muud mida endale käekotti pista ja vahepalaks näksida. image
Both bars contains  100% natural ingredients.Chocolate one to me was a little tasteless and dry and the berry one was sour and juicyer.But both of them where very chewy and my jawline hurt after.Texture reminded play dough. Overall i would not buy those bars again and i think i would find much more better things to eat for a snack.

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Oriflame Wellness Natural Balance protein snack// Oriflame valgubatoonid