EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite international blogs

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I've followed different blogs for years and I don´t even know why I like them so much. Over time, I have got many favorites and today I will show you five of them. Almost all my top favorites are northern blogs, although I think that the most important part is beautiful and high quality pictures, then I even don´t have to understand the language. Probably you know many of them already, but I still wanted to do that post so I really hope you still like it.

Olen juba aastaid jälginud erinevaid blogisid ning ma ei oskagi öelda, mis mind nende juures täpsemalt paelub. Aja jooksul on ikka tekkinud oma lemmikud, kelle postitused jätan vaatamisel/lugemisel viimaseks, just nagu magustoidu parimad palad. Täna näitan viite blogi, mis esimesena mul pähe tulid ning kelle postitusi olen oodanud just viimasel ajal kõige suurema innuga. Miskipärast ongi minu suurimad lemmikud just põhjamaa blogid, kuigi arvan, et kõige atraktiivsemaks on kaunid ja kvaliteetsed pildid, misjärel ei ole tarvis isegi tekstist aru saada. Kindlasti teate vähemalt mõningaid neist, kuid loodetavasti postitus ikka meeldib.

image

I don´t even know for how long I've been following Marianna blog, but certainly a very long time. She lives in Helsinki and works as a professional blogger. I really like that she have been posting more often lately and she always have high-quality post about fashion, events, clothes and her beautiful home. Her blog is very feminine, light and lovely, plus there are always super gorgeous photos!


Ma isegi ei tea kui kaua olen Marianna blogi jälginud, kuid kindlasti väga kaua. Tegu on noore neiuga, kes resideerub Helsingis ning ongi elukutseline blogija. Mulle väga meeldib, et viimasel ajal ta teeb aina tihedamini kvaliteetseid postitusi nii erinevatest üritustest, enda riietusest ja imekaunist kodust. Tema blogi on väga naiselik, hele ja õrn ning alati on seal super kaunid fotod!

image angelicablick.se

Angelica is an award-winning Swedish blogger who lives in Stockholm. She have quite often a very exciting trips and visit many events. She always have very good and alborate photos, I can see that she works a lot to make her readers happy. When she moved to new address I followed her posts a bit less, but now I've discovered it again and I´m glad, because there's something to follow!

Angelica on auhinnatud Rootsi blogija, kes elab Stockholmis ning käib üsna tihti väga põnevatel reisidel ja üritustel. Tema blogis on alati väga efektsed ja läbimõeldud fotod, näha, et inimene näeb palju vaeva enda lugejate rõõmustamiseks. Kui ta blogi kolis alles uuele aadressile, siis jälgisin teda veidi vähem, kuid nüüd olen ta jälle avastanud ning rõõmus selle üle, sest seal on mida vaadata!

image marialilius.blogspot.com

She is also a Finnish blogger, whose blog fascinates me again with beautiful photographs. Maria looks very beautiful and exotic, also she is very stylish. Unfortunately, she doesn´t post so often lately, but hopefully she will be back soon and we can see lovely posts again.

Tema on samuti Soome blogija, kelle blogi paelub mind taaskord kaunite fotodega. Maria näeb väga kaunis ning eksootiline välja ja oskab väga maitsekalt riietuda. Kahjuks on tema blogis viimasel ajal postitused harvemaks jäänud, kuid loodetavasti on varsti hoog taas sees ja saame sealt leida silmailu.

image

Caroline, blogger from fotballfrue, is definitely one of the legendary bloggers, whose life seems to be perfect through the blog. She lives with her husband, baby girl and two lovely dogs in Norway. Through her blog we can peek into their lives, where you can find lot´s of good food, luxury clothing, cosmetics, events and exciting travel destinations.

Caroline, blogist fotballfrue, on kindlasti üks legendaarseid blogijaid, kelle elu tundub läbi blogi olevat justkui täiuslik. Ta elab enda mehe, pisitütre ja kahe armsa koeraga ehtsas Norra majakeses. Läbi tema blogi saame piiluda nende ellu, kust ei puudu hea söök, luksuslikud riided, kosmeetika, üritused ja põnevad reisi sihtkohad.

image intriguemenow.blogspot.com

Inga and her lovely son lives in London, but as I remember she is actually half Russian-Estonian (correct me if I'm wrong!) Unfortunately, she also has begun posting a little less frequently, but it can be forgiven, as if the post comes, it´s always very good!Once I saw her in airport check-in and later on the plane when I(we) flew from London to Tallinn and to my surprise, she was so short and tiny! :) Unfortunately, there was no opportunity to greet her, but it was really nice to see her because for me she is located at the same level as international top bloggers.

Inga elab enda armsa pojaga Londonis, kuid minu teada on ta tegelikult pooleldi venelane-eestlane (parandage, kui eksin!) Kahjuks ka tema on hakanud veidi harvemini postitama, kuid talle võib selle andeks anda, kuna kui postitus tuleb, siis on see alati väga kvaliteetne! Kunagi olen teda kohanud ka check-in´is ja hiljem lennukis, kui Londonist Tallinna lendasin(me) ja minu üllatuseks oli ta nii pisike! :) Kahjuks ei olnud võimalust teda tervitama minna, kuid tore äratundmisrõõm oli ikka, kuna minu jaoks paikneb tema ikkagi rahvusvaheliselt tunnustatud blogijate tasemel.

Do know them? Who is your favorite blogger, I would be really happy to find out some good bloggers?!
Kas teadsid neid juba või leidsid enda jaoks midagi uut? Millised on sinu lemmikud blogid, tahaks väga leida uusi põnevaid blogisid!?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Favorite international blogs