EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mis on minu meigikotis?

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen ennegi oma meigikoti sisu näidanud, aga see oli ammu ja nüüdseks on paljud tooted asendunud uutega. Pealegi, kellele ei meeldiks teiste tüdrukute sahtlites/kohvrites/kottides punnis silmadega sorida? Mulle meeldib igal juhul väga! Millest siis alustame? Ikka nendest silmadest...

 
image
Too Faced on üks mu lemmik kosmeetifirmadest. Kvaliteet on hea ja välimus ka kõige pisematel asjadel eriline. Ehk kasvõi perfect eyes eyeliner, mille ostsin juba kaks suve tagasi, aga sõbraks sain temaga alles hiljuti. Tegemist on veekindla pliiatsiga, mistõttu ei määri laugusid ega silmaaluseid, ent sooja vee ja meigieemaldajaga tuleb kenasti maha.
Glamour to go palett on tõesti glamuurne. Miks on sellel kindel koht mu meigikotis? Kaheksa kena lauvärvi, peegel + karbi sisse peidetud highlighter, bronzer ja huuleläige teeb sellest universaalse toote, mis ei võta meigikotis liialt ruumi. Pealegi on silmale ilus vaadata. Tagant piilub L`Oreali Miss Manga, kord juba jaanuari lemmikutest läbi käinud. Ja kauaks see mu meigikotti jääb? Tundub, et igaveseks.

image
image
Real Techiques pintslid väga pikalt seletust juurde ei vaja, sest kõik iluhuvilised on nendega juba kursis. Ostsin pintslid suvel ja pärast arvukaid pesukordi, pole veel märganud, et mõni karv oleks ära tulnud. Jumestuspintsel on praegune lemmik, sest erinevalt paljudest meigikäsnadest, ei ima see jumestuskreemi ebaõiglaselt palju sisse. image
Kolm jumestustoodet, millest olen samuti pikemalt rääkinud -  MaxFactori whipped creme foundation on nii siidise ja "vahustatud" koostisega, et võiks hindeks viis panna, aga enne saab vist otsa. Kahju, aga uut seetõttu ei osta, et palju toodet sees ei ole. MACi concealer ja Maxfactor creme puff puuder seevastu kestavad ja kestavad ja mul on hea meel, et nende lõppu veel näha pole. image
image
image
MACi huulepulk toonis "Pink Plaid" on tõeline minu it-toode. Piltidel võib jääda veidike ebamäärane, justkui ei saaks aru, mis värviga tegemist on, aga huultel tärkab see tõeliselt ellu. Mõnus lillakas-roosakas, matt tulemus, mida ostaksin vajadusel kindlasti veel. Bourjoisi põsepuna pigment pole vastupidiselt eelmisele huulepulgale, üldse kiita, vähemalt mitte toonil "Bonne Mine". Aga nii moe pärast satub see ikkagi tihti mu põsesarnadele ja muidugi siis meigikotti ka.

Mis leidub sinu meigikotis?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Mis on minu meigikotis?