EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life !

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey!:)

Üle pikaaja toon ma teieni pisikese ülevaate oma viimastest tegemistest.

Üldiselt on mul läinud hästi, sest just kuu aega tagasi sain ma seljataha jäetud oma kuu aega kestnud välispraktika.Seal läks mul isegi normaalselt, kuigi oleks võinud rohkem enda näpukestega midagi võinud valmistada.See selleks, ega ma ei muretsegi, sest nüüd on mul tulemas üks pikemaid välispraktikaid(minu mäletamist mööda meil polegi veel nii pikalt välispraktikat olnud)ehk siis kaks kuud.Koht on mul juba õnneks olemas ja see asub Tartus, ainuke asi mille pärast ma veel muret tundma pean on elukoht.Ise olen juba paari korterit silmanud ka aga eks näis mis saab :) Rohkem olen ma ärevil just sellepärast, et see on minu elus täiesti esimene kord kui ma lähen kusagile nii pikaks ajaks üksi ehk siis pean ise hakkama saama.Oi kui vahva :)

Detsembri alguses käisin esimest korda elus spas.Külastasime siis Laulasmaa spad.Olime seal ühe öö, käia võisime ujumas ja ajad olid meil ka massaazis.Mina ütlesin oma massazist ära, sest ma ei tea miks aga mulle ei meeldi massaaz(olen omamoodi imelik).Ujumist ma jumaldan aga kahjuks oli mul tol hetkel probleeme varbaga, niiet seda ma ka täiel rinnal nautida ei saanud(lõikasin kogematta küüne valesti ära ja see küüs hakkas kasvama lihasse :( ).Ma sain seal oma elu kõige paremat lasanjet, ma pole veel nii head lasanjet mitte kusagil mujal saanud kui oli seal, sest no see oli tõesti jube maitsev.Teine asi mis seal oli super, oli pina colada.Üldiselt meeldis mulle seal väga, eriti madrats, sest see oli maru pehme :D.Ainuke miinus mis seal oli, oli see, et parkimiskohti oli ikka väga vähe(üleüldse), sest kui me kohale jõudsime ootasime me vähemalt  minutit enne kui lõpuks koha saime.

Jõulud veetsin ma Lõuna-Eestis Viljandi kandis.Mis mind enda üle imestama pani oli see, et ma käisin kaks päeva järjest saunas ja esimesel korral olin ma seal lausa kolm tundi(saladuskatte all võin öelda, et ma pole suur saunasõber, ma lausa ei salli sauna), kuigi tunnistada tuleb, et see saun mõjub tervisele üpris hästi.Peale saunast tulekut on alati nahk nii pehme ja mõnus ja samuti näonahk muutub palju puhtamaks(ja seda ka, et mu näonahk on üks jube tõbras, sest sellega on pidevalt mingid jamad).Ainus asi mis mind jõulude ajal kurvastas oligi see, et just selleks ajaks pidi lumi maast täiesti kaduma ja selle lume asemel pidi kohale tulema siis üpris suur tuuleke(torm), aga õnneks midagi sellist ei olnud, et oleks pidanud ilma vooluta jõuluaja istuma.Enne jõule sain ma muidugi nautida lausa 5 päeva ilma elektrita olemist, sest tuul oli lausa nii suur, et kukkutas puu elektriliinidele ja nii me sellest elektrist ilma jäimegi.Nautisime küünlaaega :D

Vanaaasta olin ma oma kandis.Selle veetsime me koos sõpradega ja muidugi ei puudunud see aasta ka ilutulestik, üle pikka aja nägin ma taaskord nii ligidalt ilutulestikku ja oi see rõõm oli suur.Enda uusaasta lubaduseks andsin ma aga selle, et ma hakkan korralikult igapäev vett jooma ja söön kasvõi ühe puuvilja päevas, sest olgem ausad vesi on ju terve välimuse võti(mina aga kahjuks joon ainult siis kui janu on ehk võib-olla paar korda nädalas).

Viimasel ajal on mind haaranud lillede hullus.Õnneks pole see aeg enam kaugel kus võib hakkata vaikselt lilli eelkasvatama potikestes või siis minikasvuhoonetes toas.See aasta tahan ma endale kindlasti sidrunipuu kasvama panna, sest see lõhn mis selle taime õied laiali hajutavad on lihtsalt supper ja suur soov oleks samuti kasvama panna palju lavendleid.

Nüüdseks kõik ja loodame siiralt, et lumi veel maha kavatseb tulla :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life !