EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: minu roosad saladused...

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei minu kallid!
Täna räägiksin oma sünnipäevakingitustest (oioi sünnipäevast on küll ikka väga väga pikk aeg möödas...), sest aastavahetus oli ajendiks sellele, et neist ühte kasutaksin.
Õe poolt sain kingituseks Victoria's Secreti kõrvaklapid ja kehakreemi, mida kohe kohe tutvustama hakkan.

Kõrvaklapid olid mul käigus muidugi kättesaamise päevast alates. Neil on väga mõnus heli, kerge bass ja armas roosakas toon. Samuti ei lähe need kergesti sõlme, sest klappidega on kaasas kotike, kuhu need alati asetan, et nad taskus mul imevigureid ei teeks (te teate küll, mis müsteerium kõrvaklappidega taskutes toimub).  Kahjuks ei oska ma öelda aga kust need pärit on, usun et Victoria's Secreti netipoest.

Igaljuhul on see väga armas kingitus ja ma hoian neid kui oma silmateri, et nad katki ei läheks ega ära ei kaoks!

Nüüd aga kingitus, mille ma proovisin ära alles 31. detsembril, sest enne ma seda teha lihtsalt ei raatsinud.

See on imeline Victoria´s Secret Mango Temptation kehaemulsioon.

image

Oh palun, kui te tunneksite selle lõhna saaksite aru miks ma ometi seda igapäevaselt kasutada ei raatsi... Roosakas kreem on täiesti kirjeldamatu aroomiga. Ma ausalt ei oska isegi öelda mida see meenutada võiks see on nii eriline, õrn, hapukas? magus, siidine... Pudelil on aga kirjas, et see on mango ja hibiskuse? lõhnaga. 

Kreem on NII-NII hea niisutava toimega, täpselt see, mida minu nahk vajab. Samuti on see hea minusugusele kärsitule kreemitajale, sest see kuivab üsnagi kiiresti. Lõhn jääb nahale kuni järgmise päevani ja  uut niisutust ei vaja keha samuti mitmeid päevi.

Mulle meeldib väga ka toote disain ja otsik, kust kreem välja tuleb. Kreemi pudel on roosaka läikega ja nagu pildilt näha, kaunistatud roosade lillekestega, usun et tegu ongi nende samade hibiskustega, mis on ka kreemi lõhna saavutamiseks sisse segatud. 

Võin seda aga vist julgemalt kasutama hakata, sest toodet jätkub ka päris pikaks ajaks 250 ml'ist.

Kellel aga suure isu peale ajasin, saab seda ja muid Victoria's Secreti kreeme tellida Iluexpressi netipoest 

Hindeks 5/5


Tänaseks ongi kõik :(
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: minu roosad saladused...