EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Christmas wishlist

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Näitan ka teile enda nö kirja jõuluvanale, kuigi ma otseselt kirja pole kirjutanud ning ega loodagi neid asju siit endale eriti kingiks saada, ikka kavatsen ise aegamööda pisikesi soove täita. 

Olen täiesti kindel, et ei ole naist, kes ei naudiks kaunist pesu. Ilus ja mugav pesu teeb tuju rõõmsaks ning enesetunde heaks, lisaks tahab vast iga mees, et tema kaaslane end seksikalt tunneks ja kõige lihtsam viis selleks on kinkida naistele üks komplekt luksust!

Tahaksin endale üht heledat ning uhket pildiraami, kuhu saaksin panna ühe ilusa foto. Hindan väga fotosid paberkujul ning armastan neid ka enda kodus eksponeerida. Hetkel ongi aknalaual üks kaunis foto üsna tavalises raamis, seega sooviksin leida fotole ka väärilise ümbrise!

Luksuslik käekell on olnud minu sooviks juba veidi aega, kuid üldiselt on korralikud ja kvaliteetsed kellad üsna krõbeda hinnaga, seega pole ausalt öeldes ma lihtsalt raatsinud veel seda raha välja käia. Küll aga on mu pilk jäänud peale just TRIWA käekelladele, mida müüakse näiteks Siisoni lehel. Lemmikuks ongi just sellises toonis kellad, mis on üsna klassikalised, kuid siiski piisavalt omanäolised.

Kvaliteetne ning ilus rahakotton aksesuaariks ja ka igapäevane tarbeese, seega kavatsen järgmise rahakoti puhul veidi rohkem investeerida. Üldiselt saab rahakott siiski palju kasutust ning kulub kiirelt, kuid tunnen, et nüüd on aeg osta korralik ning klassikaline variant ära, et ei peaks enam iga aasta otsima uut.

Nagu juba eelnevalt ütlesin, siis pooldan igal juhul paberfotosid, seega on mul virnade viisi neid ilmutatud ja ootavad omale fotoalbumi näol pesa, kuhu mälestused talletada. Üks album on mul juba täis saanud ning nüüd olen uue ja ilusa otsingul, kuigi fotode arvu järgi läheb mul neid veel vähemalt 4-5 vaja. Album peab olema paks, mahukas ja kaunis, eelistatavalt ühes toonis ning samuti klassikalises stiilis (ilma igasugu tilu-liluta :))

Fotograaf Sven Zacek on äsja välja andnud enda uue raamatu "Eestlase oma maa," mis on täpselt puudu minu raamaturiiulist. Juba tema eelmine raamat "Pääsukese Eestimaa" oli minu suur lemmik, mille kinkisin ka enda Itaalia perele. Kui olin tagasi Eestisse jõudnud, oli see raamat juba poodidest otsas, seega kahjuks seda endale soetada ei õnnestunud, olin kohe tõesti kurb! Minu rõõmuks aga ilmus nüüd uus raamat ja loodetavasti on see vähemalt sama hea, hetkel on võimalik seda tellida ka otse autorilt ja autograamiga 24€ eest SIIT!

Koolutaja on samuti minu järgmiste ostude nimekirjas, sest juuksed on piisavalt pikaks kasvanud, et saaksin ka endale kauneid laineid ja lokke lubada. Olen küll proovinud Liina õpetuste järgi teha lokke sirgendajaga, kuid no ei õnnestu kohe mitte kuidagi. Seetõttu otsustasin alla anda ja osta endale koonustangid, kui oskate soovitada häid, siis oleksin väga rõõmus!

Kuna olen igapäevaselt väga suur vee jooja, siis nii kui nägin blogidest EQUA pudeleid teadsin, et ühel hetkel selle endale ka ostma pean. Nüüd on neil väljas ka uus kollektsioon klaasist pudelite näol, kuid mull tundub miskipärast mugavam olevat just plastikust variant. Minu suur lemmik oli õhupallidega pudel, kuid kahjuks ei suuda ma seda hetkel nende kodulehelt enam leida ja teine vahva on Pink Monsters, mis on hinnaga 9.95€.

Viimaseks, kuid arvatavasti kõige suuremaks, kallimaks ja hädavajalikumaks sooviks on uus objektiiv minu Canonile. Umbes kuu tagasi juhtus kurb juhus, kus minu 50mm objektiiv kukkus maha ning keeldub nüüd automaatselt fokuseerimast. Tegelikult oli see aga arvatavasti saatuse lüke, et võtaksin end kokku ja ostaksin objektiivi ära, sest olen sellest juba nii kaua mõelnud! Seega võite taaskord soovitada mulle häid ja soodsaid kohti, kust saaksin enda Canonile ühe truu silmakese.

Kas mõni sinu soov kattub minu omaga?

_____

Here is my letter to Santa Claus, though I haven´t written a letter directly to him and don´t expect anything, but these are the things I would like to buy myself in the future.

I´m quite sure that every woman love beautiful lingerie and wants to feel sexy, so lingerie is the easiest way! Beautiful and comfortable underwear will make you happy and feels good.


I would like to get one light and gorgeous picture frame, where I can put a beautiful photograph. I really enjoy photos in paper and right now I have one beautiful photo waiting a beautiful frame.One luxurious watch has been my wish for a while, but high quality watches are quite expensive. I have noticed that example TRIWA watches are really lovely. I really love that tone watches, which is quite a classic, but still special.High quality and beautiful wallet is acessory and must have for everyday, so I intend to invest a little more when I´m going to buy my next wallet. We use wallet so often, so I think it should be classical and with high quality, so you don´t have to buy new every year. As I already said that I love printed photos more than digital, so I want to stock them in beautiful photo album. One of my album is already full and now  I´m  searching for a new and beautiful one, even though I have so many photos so I actually need 4-5 albums. Album should be a thic and beautiful,also I prefer album in one color and with classical style.Photographer Sven Zacek has just released his new book "Estonian's in their land," which is exactly missing in my bookshelf. I loved his previous book "Swallow Estonia" and it was my great favorite, which I gave to my Italian family. When I came back to Estonia, it was already sold out, so unfortunately I didn´t get it, I was really sad! Curling iron is also the thing I would like to get in the future, because finally my hair are long enough to make myself beautiful curls. Although I've tried to make curls with straighteners as Liina teached, but unfortunately I didn´t managed. So I decided to give up and buy myself curling iron.Since I drink a lot´s of water I was sure that at some point I want to buy myself EQUA bottle.. Now they have a new collection of glass bottles, but for me the plastic one seems to be just more convenient for some reason. Right now my favorite on is Pink Monsters, which is 9.95€.Lastly, but probably the biggest, most expensive and more urgent thing would be a new lensfor my Canon. About a month ago my 50mm lens fell down and now refuses to focus automatically. In fact I thought about new lens ages ago, but now I just have to buy it!

Would you like to get something from my list aswell?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Christmas wishlist