EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nädala nipp: kuidas saada juuksed heledamaks ilma värvimata?

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Taas küsiti minult nii armsasti, et teeksin selle teema kohta postituse ja palun, siit ta tuleb! :)
See teema on mulle endale ka kindlasti kasulik, sest enam oma juukseid värvima ja rikkuma ei kibele, seega proovima koos leida lahenduse!

Nagu kõik teavad on juuste blondeerimine neile suureks suureks hirmuks ja kahjuks, kuid siiski tahtmine saab kahjulikkusest võitu ja nii tulebki siiski minna kas juuksurisse või poodi, et osta värv millega oma juukseid blondeerida. Täna jagan nippe, mille abil saad oma juukseid natuke heledamaks, kuid nende seas on ka selliseid nippe, mille tihe kasutamine võrdub samaga, mis tegelikult juuste värvimine. Neile teen taas kolm tärni ette.
*** - Kasutamine omal vastutusel, võib juukseid rikkuda

1. Sidrunimahla ja kange kummelitee mask***
image
Sul läheb tarvis 3 sidrunit ja kotike kummeliteed.
Keeda kange kummelitee, st lisa vähe vett, aga palju teepuru või siis teekotike. Seejärel pigista tee sisse kõigi kolme sidruni mahl ning kanna mask juustesse.
Lase sellel umbes 20-30 minutit toimida ning pese hoolikalt välja (väldi silma sattumist).
Pesemise ajal kasuta niisutavat šampooni, palsamit ja/või maski. Peale pesimist kanna juustesse ka toitvat õli, et vältida juuste kuivust.
Lisaks sellele, et juuksed muutuvad heledaks, teeb sidrun ka need väga läikivaks - 2 kärbest ühe hoobiga!

2. Mine välja päikest nautima!

image

Ma pole oma juukseid blondeerinud üle aasta ja sel suvel tulid sõbrannad tihti minu juurde küsimusega: "Oii, kas sa oled juuksuris värvimas käinud?". Ja mis tegelikult oli toimunud? Ma olin päevitama minnes juuksed oma päevitustekile laiali laotanud ja ka neil lasknud suvemõnusid nautida.
Muidugi ei tohi sellega ka liiale minna, sest see on juustele ka kahjulik, seega tuleks kasutada päikesekaitset ka juustele, poodides ringi uudistades leiab neid päris mitmeid ja üsnagi hea hinnaklassiga :)

3. Pese oma juuksed blondiks

image

On see võimalik või ei?
Ma ise pole küll proovinud, aga ükskord kiitis mu sõbranna väga John Frieda blondeerivaid juuksehooldustooteid ja oli nendega väga rahul. Tulemus püsis küll paar päeva, aga ajas asja ilusti ära. Usun, et see meetod on palju kasulikum kui värvimine :)
Samal sarjal on ka tooteid brünettideks soovijatele, kui mu šampooniriiulid tühjenema peaksid proovin ka ise järgi või siis ehk üllatab mõni sponsor mind nendega hoopis? Eks näis, aga proovida ma neid tahaksin väga :)

4. Brünetid keefiriga juukseid pesema!
Selle kohta on mul eraldi üks pikk postitus valminud http://iluexpress.blogspot.com/2013/09/nadala-nipp-keefirimask.html

Loodan, et küsija sai siit hea vastuse ning samuti said ka abi paljud teised, kes eelistavad suurele keemiale, midagi lahjemat :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Nädala nipp: kuidas saada juuksed heledamaks ilma värvimata?