EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ehtne kodune burger

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jah eile oli just see päev, kui tuli mõttesse teha kodust burgerit. Tegemist on üsna kerge ja mõnusa toiduga, aga väheke aega nõudev (kui teha kõik ise) - suvel teha on  seda palju kergem, liha ja saiad grilli peale asjad vahele ning valmis. Oh, nii suur suve igatsus juba. Üritan oma tegevust kergelt lahti kirjutada.

Alustuseks vormisin hakklihast taolised pätsid - õpetus mulle: järgmine kord teha suuremad aga õhemad. Praadides läksid nad nii tillukeseks, aga paksust ei kadunud.
image

Mina praadisin burgerid õrnalt läbi ja panin ahju umbes 150 kraadi juurde 10 minutiks. Nii jäid nad veel pehmeks. Ma tegin burgerid 100% veiselihast- seega kaua ahjus hoida ei saa, kuivavad muidu lihtsalt ära. Praadida tasuks ka madalamal kuumusel, esimesed pruunistusid pealt liiga kiiresti, seest jäid aga tooreks.
image

Kasutasin Leiburi Hamburgeri kukleid. Lasin need mõnemalt poolt õrnalt pannipealt läbi - et natukene krõbedamad oleksid. Seejärel viilutasin kõik materjali, mis vahele läks: tomat, hapukurk, sibul.  Määrisin mõlemad kukli pooled BBQ-kastmega, panin kõik head asjad vahele ning torkasin söögipulga läbi - et hamburger koos püsiks. Lisaks katsin pealt fooliumiga, et sai ära ei kuivaks ning pistsin korraks ahju, et juust ära sulaks. Kellel on kodus mikrokas, see katma ei pea.

image

Päris maitsev oli :)

Kas oled ise kodus burgerit teinud? Kuidas maitses?

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Ehtne kodune burger