EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Alfaparf Yellow värvikomplekt

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain arangur.ee'lt (LINK) võimaluse katsetada nende alfaparf yellow sarja värvikomplekti (minule sobiv toon oli naturaalne tumepruun 3.0, kõikide toonidega saab tutvuda siin: LINK). Ajastus oli minu jaoks ideaalne, sest väljakasv juurtel oli juba parajalt suur. Kuna tegemist on veidike erineva tooniga minu tavapärasest siis pidin terve pea üle värvima. Aga olgem ausad.. Oli ka aeg. Minu "ise hakanud" ombre ei olnud just see mida tegelikult soovisin. 

Komplekti kuulus:

Pakis oli kaasas pintsel, värv, vesinik ja riideid kaitsev keep. Kauss peab endal olemas olema. Keep oli aga ülimalt praktiline ja mugav kasutada. Pintsli puhul aga märkasin mõningate karvakeste pudenemist värvisegu sisse. Samas pole hullu.. See on enamus pintslitel mida proovinud olen nii. 

Kasutamine:

Kõige esimesena avaldas muljet see, et värvi oli nii suures koguses, et isegi peale kogu pea katmist jäi seda järele. Seega lühemate juuste puhul või väljakasvu värvides on see väga praktiline ning toodet jätkub mitmeks korraks. Seda oli isegi nii palju, et minu tavaline plastmassist juuksevärvi kauss oli ääreni täis ning segada päris raske. Vahetasin selle portselanist suurema kausi vastu. Pluss punktid!

Juuksevärv oli koostiselt pigem vedelam ja minu jaoks väga vänge lõhnaga. Olin harjunud garnieri Olia "õlisema ja neutraalsema" lõhnaga. Samas tänu vedelale koostisele oli seda mõnusalt kerge ühtlaselt juustele kanda ning hiljem ka maha pesta. Värvi hoidsin peas 30 minutit ning selle aja jooksul peanahk kipitama ei hakanud. Alguses kui värvi pähe olin saanud tundus see minu jaoks liiga hele ning korraks sattusin segadusse. Toimeaja lõpus aga muutus värv siiski ilusti tumepruuniks ja minu mured olid pühitud.

image

Tegin antud pildi must valgeks, sest nii oli katvuse muutust kõige paremini näha. Värv jäi kenasti ühtlane ja laiguliseks ei jäänud kuskilt. Kodus värvimiseks täitsa mõnus kaaslane! Mulle avaldas väga muljet kaasas olev juuksemask nimega -  Post color cream. Lasin sellel mõjuda ca 6 minutit ja mmmm kui pehmed juuksed hiljem olid. Natuke muidugi elektrit täis aga millegipärast on mul alati nii peale juuste värvimist?!

image

Siin piltidel siis värvi lõpptulemus. Ilus tume tumepruun! Eks ta paari pesuga kulub kindlasti veel pruunikamaks ja ei jäta seda musta värvi juuste efekti. 

Üldiselt jäin toodetega väga rahule ning ostaksin veel!

Kas keegi on antud brändi tooteid veel proovinud? Millised on emotsioonid? Lisaks uuriksin, et milliseid juuksehooldustooteid kasutate, et hoida oma pruun juuksevärv võimalikult värskena? Olen otsingutel!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Alfaparf Yellow värvikomplekt