EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kodu // Muffinid, briljantidega kandik & hoiukarbid

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõned imearmsad asjad on jälle tee minu koju leidnud.

Ma ei saa endaga midagi teha, kui poes neid toredaid asju nähes ahhetades käsi kokku löön, tagasiteed enam ei ole. :)

Muffinitega tassidega on mul selline mure, et ma ei saa neid kuidagi poodi jätta, kui tegu ei ole just hirmkoledate eksemplaridega. See armas tass sinna kategooriasse ei kuulu ja nii ta minuga tuli. Ostsin ühe tassi, sest mulle meeldib, kui iga üks on oma nägu. See väga mugava sangaga tass on müügil Kaubamajas hinnaga 2€.

<image Kui ma seda muffinikujulist lumeglitterkuuli Kodusalongis nägin, hakkasid mul silmad peas pöörlema, see on lihtsalt imearmas ja sillerdab peale raputamist ebamaiselt. Kui ma nüüd ei blufi, oli kuuli hinnaks 8€, mina soetasin selle 20% soodustuse aegu. Kuid ka tavahinnaga on see pallike igat senti väärt. :)
image

Seda keerlevat glitrimängu võibki ennast vahtima unustada...

image image

Sellele peegelpõhjaga kandikule võib ritta laduda igasugu ilusaid asju, parfüümipudelitest küünalde ja eheteni. Soetasin  briljantidega aluse Koduekstrast , aga nägin seda ka Maximas. Hinnaks umbes 7€.

image

Need lahedad trukkidega kokkupandavad hoiukarbid on pärit Kaubamajast ja ma olen ütlemata õnnetu, et viimati seal käies ma neid enam ei silmanud. Mul oli kavas mõned suuremad karbid veel koju tuua, sest kraami, mis laokil ja vajab hirmsasti rühmitamist on kappides ja kapipealsetel küllaga.  

image

Ülemises karbis hoian väiksemaid meigiasju, mis ootavad blogi jaoks ülepildistamist ja arvustamist. Tegelikult oli see mul küll mõeldud päikeseprillidele ja muule pudi-padile. :) Alumises on, nagu karbikaaski käsib, koduapteek. Kartsin küll, et karp võib selle jaoks väikeseks jääda, aga kui olin aegunud ravimid välja sorteerinud, mahtus kogu rohu/plaastriarsenal ilusti ära. Karbid maksid veidi üle 2€, suuremate hind oli 4€ ringis. 

image

Üks tore topsike veel siia lõppu. Soetasin selle Novaluxist, hinnaks 1€. Mina hoian selle väikeseid tuube, aga sobib see ka imehästi pintslitele koduks või siis piimatassiks. :)

image

image  Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

 

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Kodu // Muffinid, briljantidega kandik & hoiukarbid