EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Dove, Avon cosmetics and The Body Shop

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Siin on viimane tutvustus toodetest, mis oli peidus kingkotis, mida algselt näitasin SIIN. Here is the last bunch of the products, which was hidden in a goodie bagDove summer glove + soft shimmer pruunistuskreem

Kuna mul on juba loomulikult veidi jumekam nahk, siis ei ole mul kunagi läinud tarvis kasutada mingeid pruunistavaid vahendeid. Küll aga olen katsetamise eesmärgil proovinud talvisel hooajal mõningaid isepruunistavaid kreeme (küll siiski mitte viimase aasta jooksul, sest Itaalias elades puudus selleks vajadus 100%!)

Seekord sain proovimiseks Dove summer glove + soft shimmer. Eelkõige on minu jaoks alati hirmutavaks selliste kreemide lõhn, mis nahale kandes õhku jääb ning oht end kollaseks tibu-pojaks mökerdada. Esimesel korral oli minu rõõm suur kui kardetud lõhna ei tekkinud ning ka hääl ei olnud kaagutavaks muutunud (vähemalt enda arvates :)) Nüüdseks aga pean tõdema, et ebameeldiv lõhn on end välja löönud, see on selline spetsiifiline lõhn, mida olen tundud just isepruunistavaid kreeme kasutades, ei teagi milles asi, ehk kujutan seda ette? Küll aga peab tõdema, et see lõhn ei ole niivõrd halb ega eemalepeletav kui mõningatel teistel samalaadsetel toodetel. Meeldiv on aga see, et kreem niisutab nahka väga hästi, imendub kiirelt ja ei ole siiani kuhugi ühtegi sulge kasvatanud (ehk päästab ka see, et pesen alati kreemitamise järel oma käed väga hoolikalt puhtaks.) Muidugi tuleb kreemi kanda peale ka hea valguse käes ning ühtlaselt hõõrudes, tulemus jääb ka loomulikum kui kanda kreemi kooritud nahale. Selle tegevuse puhul on kindlasti parem võtta aega ja teha korralikult.

Dove summer glove + soft shimmer

Since I have a bit darker skin than typical Estonian, I don´t use different tanning products often. However, for testing purposes I have tried some of the self-tanning creams (though not during the past year, while I was living in Italy because there was no need for these!)

This time I got to try Dove summer glove + soft shimmer. With those creams I´m always afraid of the smell and yellow tone, because who wants to look like chick? After first time I was very pleased, because I didnt noticed any yellow tone or different scent. But after some time I have to admit that there are this specific smell, which quite always comes with self-tanning products. However, I must admit that the smell is not so bad than some other similar product. Cream moisturize the skin very well and I haven´t noticed any yellow skin (or is it because I wash always my hands after using it.) It´s definitely better to take time and do it properly.

image

Solutions BB-kreem Avonilt

See on ühtlasi ka minu esimene katsetus BB-kreemiga. Kahjuks pean aga ütlema, et ei ole just eriti vaimustuses sellest. Loomulikult meeldib mulle selle toote põhiline omadus, ehk ta on tunduvalt niisutavam ja kergem kui tavaline jumestuskreem. Kahjuks aga oli minu jaoks suureks miinuseks see, et nahk jäi väga läikiv. Mul on täiesti normaalne nahk, mis vahel harva võib olla T-tsoonis veidi rasusem ja põskedelt külmal talvel kohati kuivem, kuid sellist läikivat tulemust nägin enda peal küll esimest korda. Tulemus muutub tunduvalt paremaks kui kinnitada kreem tolmpuudriga. Isiklikult eelistaksin sellise kerge koostisega toodet just suviseks hooajaks, kuid kui tuleb kasutada lisaks puudreid, siis ei ole ma küll väga õnnelik.

Solutions BB Cream by Avon

It is also my first time to use BB-cream. Unfortunately, I have to say I´m not really thrilled about it. Obviously I like that it´s much lighter than usual foundation and it´s really moisturizing. Unfortunately, I was dissapointed because it left my skin very shiny. I have a  normal skin that rarely can be slightly oily T-zone and during the cold winter time a bit dry, but I saw shiny result for the first time. The result becomes much better after using mineral powder. Personally, I would prefer a lightweight combination of the product in the summer season, but I´m not very happy if I still have to use extra products to get normal result.

image


Kui ma siiani olen alati kasutanud kogu meigi esmaseks eemaldamiseks niiskeid salvrätikuid (kuna lihtsalt ei ole mu õrnemat sorti silmadele ükski vahend sobinud), siis olin algul veidi pelglik, et ka antud toode leiab üsna kiirelt tee mõne sõbranna riiulis. Võite aga aimata minu üllatust, kui avastasin, et toode sobib mu silmadele väga hästi ning seejuures teeb ka oma töö kiirelt ning väga puhtalt ära! Samuti eemaldab see väga kergelt ka kõige tõrksamad huulepulgad, millega tuli tihi väga suurt vaeva näha. Mulle väga meeldib, et tootel ei ole pea mingisugust iseäralikku lõhna ning ta ei sisalda alkoholi, lõhna- ega värvaineid. Kartsin ka, et toode võib olla liialt õline ning jätta naha ebameeldivalt rasuseks, kuid ka see kartus oli asjata, sest isegi kui algul võib tunda veidi õlisust, siis see imendub väga kiirelt ja ekstra loputust polegi tarvis. Samuti olen silmade juures loobunud kasutamast niiskeid salvrätikuid pea täielikult (harjumusi on raske muuta ning vahel ikka ununeb :)) Nüüd näen, et nendega pidin ikka üsna tükk aega nühkima, et kogu ripsmetušš saaks eemaldatud, sest see The Body Shop´i toode teeb juba paar tõmbega puhta töö, super!

So far I've always used wet wipes for make-up removal (because it´s really hard to find suitable product for my delicate eyes) so I was a bit afraid to use that product.. But I was very surprised when I discovered that the product fits for my eyes very well and it makes her job quickly. Also, it´s very easy to remove the lipstick, which previously was a big effort. I like that the product doesn´t have any peculiar smell and it doesn´t contain alcohol, fragrance or colorants. I was afraid that the product may be too oily, but this fear was in vain, because even if the beginning you may feel a bit greasy, it is absorbed very quickly. Also, I have almost abandoned all my wet wipes (habits are hard to change and sometimes I forget :) ) Now I see that I had to scrub my eyes for quite a long time to remove entire mascara, as this product does the same work more quickly.

image


Kas olete proovinud neid tooteid, kuidas jäite rahule?

Have you tried any of these products?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Dove, Avon cosmetics and The Body Shop