EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

OOTD: 02.11.13

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eilne ja tänane on meie jaoks olnud täis sõprade sünnipäevasid ja tähistamist. Laupäeval oli minu kunagise klassiõe sünnipäev ja täna meie armsa sõbra Steni. Eile käisimegi selle jaoks spetsiaalselt kristiine keskuses kondamas, et toredad kingid leida.. Koju tulime üsna mitme kotiga meie endi jaoks. Õnneks saime kingid ka! Jüri sai omale uue mantli, uued teksad, uued ketsid ja kampsiku. Endale sain kihvtid punk stiilis saapad. Edukas shoping! Olime seda tükk aega edasi lükanud aga nüüd sai see tehtud. Kusjuures enamasti on nii, et kui kahekesi kristiinesse läheme, leiame kõik mille järele läksime. Müstiline! Üksi mul kunagi ei õnnestu nii.

Aga nüüd siis lähme sätime ennast valmis ja laulame Steni sünnipäeva puhul ülesse. 

Püksid: NewYorker 19,90€

Saapad: Seppälä

Käevõrud: Mohito 9,95€

Kõrvarõngad: Seppälä 4,95€

image image image

Ilusat pühapäeva!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis OOTD: 02.11.13