EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Alfaparf Yellow Color 3.0 Dark Natural Brown

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellest on nüüdseks vist kaks nädalat möödas kui värvisin oma juukseid Alfaparf Yellow püsivärviga, mille ostsin endale Arangur.ee lehelt.

Tellisin:

Alfaparf Yellow Color 3.0 Naturald Dark Brown (100ml)

Alfaparf Yellow Peroxide (vesinik) 3% (150ml)

Värvisegamise kauss

Värvi pealekandmiseks vastav pintsel

Nemad panid juurde:

Tellimus saabus Arangurist kohale kahe tööpäevaga. Minu küsimustele vastati kiirelt ja sõbralikult. Teenindus on Arnaguril sama mõnus nagu tootedki!

Värvimise ajaks kandsin loomulikult vana T-särki, aga sinna peale panin keebi, mille Arangur oli mu pakki lisanud. Suured tänud Arangurile minu poolt, tõsiselt hea abimees on see keep!

Minu juustele oleks täielikuks katmiseks piisanud 3/4-st kogusest nii vesinikust kui värvist, segasin kokku pudeli vesinikku ja tuubi värvi, sest otsustasin, et kuna ma polnud väremalt värivinud selle värviga, siis kindluse mõttes oli vaja suuremat kogust värvi.

Vesinikul oli kerge tüüpiline lõhn, aga peale jäi justkui mingi taimne aroom. Alguses tundus natuke ebameeldiv see aroom, aga sellega harjusin ruttu ja ninna jäigi rohkem see taimene lõhn. Pigem oli siis tegu võõra kogemusega.

Värvi ja vesiniku segamine ühtlaseks massiks võttis tiba kaua aega, nii 5-8minutit. Vesinikuemulsioon oli piimjalt valge värvusega, värv ise aga mõnusalt pastelne tibukollane. Mõtted läksid kohe armsate pisikeste ja pehmete tibupoegade juurde.

Juuksed kammisin ja jagasin seitliga kaheks. Värvimist alustasin juurtest ning töötasin pealaelt alla. Kogupikkusesse lisasin värvi alles siis kui juured olid värviga kaetud.

Värv jättis kaelale pleki ja peanahalt tuli nii 2pesuga maha, aga minu puhul on see üldjuhul täiesti tavaline.

Juuksed loputasin leige veega ning pesin šampoonitestriga ja kasutasin ka sama maski testrit. Aranguri gruppi Anna andis mulle ka hea vihje: hoida maski peas kauem kui pakil kirjas. Hoidsingi maski peas ca 40-45minutit. Juuksed jäid mõnusalt lõhnavad ning pehmed.

image

Värv ise on  mustjas, aga samas kindlalt tume tume pruun. Pärast mitmekordset pesu on värv läinud natuke heledamaks kui esialgsel pildil, aga kahtlustan, et see on rohkem seotud sellega, et peale värvimist tegin kehva loputuse ehk. Igaljuhul rahul olen ma ikkagi. Värv on mõnus, juuksed läikivad ja pehmed.

Ah jaa, kui loputasin värvi juustest ära, siis see vesi oli selline nagu sopane/köögivilja smuutine :D.

Kavatsen kindlasti teinegi kord Arangurist tellida. Tooni, mida kasutasin leiate SIIT.


I ordered Alfaparf Yellow haircolor and 10 volume peroxide from an Estonian site called Arangur.ee. I really loved the service there, they were so polite and nice about my questions. I also found it cute that they added a lovely letter to my order. They also gave me a tester of shampoo and a deep conditioning mask.

The color I choosed was  3.0 Dark Natural Brown that is a neutral color so it doesn't have a reddish shade, but more of an ashy shade. I loved how the color turned out. It was darker before a couple of washes, but I still love it. I also think that the reason is that I didn't rinse it our properly, so that's why it's "fading", even though it's not :). You understand what I mean?

The peroxide I chose was 10vol, because I didn't want to damage my hair, so it's fairly mild, but effective enough to make the color stick to my hair.

It took a bit of time to mix the peroxide and color together evenly, but I can handle that. When I washed it out it was like porridge water :D. The peroxide had a funny smell, at first it disturbed me, but then I got used to it. It was like a bit of peroxide, but mostly some kind of herbal scent.

I'm going to use this color again or try the semi-permanent one with argan oil!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Alfaparf Yellow Color 3.0 Dark Natural Brown