EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON MEGA effects mascara

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey, Hey! :)

Esmaks palungi kohe vabandust, et nii kaua olen jälle eemal viibinud!(kuna aega on tõesti vähe ja eriti just praegu aga õnneks peaks nüüd kõik vaibuma hakkama) :)

Üle kuu aja toon teieni taas uue toote milleks on AVONI MEGA effects ripsmetušš(tegemist on üpris uue tootega).

Kõigepealt ütlengi kohe seda et ripsmetuššide koha pealt olen ma üpriski valiv, tavaliselt on minu soosikud mega suurte harjadega sest just sellistes ei ole ma pidanud kunagi pettuma.

Mul on olnud seda ripsmetušši aega kasutada natukene üle kuu aja ja nüüd toongi teieni need head ja vead :)

Kõigepealt kui ma selle väikse karbikese avasin kus sees see ripsmetušš oli, oli algselt natukene naljakas sest see oli nii pisikese väljanägemisega.Tänu sellele on seda igale poole kerge paigutada, sest see mahubki igale poole :D

Järgmiseks tõmbasin ma pealt ära korgi ja seejärel jäi mulle kohe silma mustriline laiem plastikust osa, mida saab liigutada igasse kanti :) Järgmisena tõmbasin ma välja ripsmeharja.Ripsmehari näeb välja natukene laiem ja õrnalt painduv, ning üleval ääres on kummist harjake.Toodet on 9ml.

Kui ma seda esimest korda peale kandsin oli asi natukene nutune, sest ma lihtsalt polnud harjunud sellise kaadervärgiga veel midagi tegema ja kui aus olla siis ma pole siiamaani harjunud :D .Toon on blackest black ja kui aus olla siis on see tõesti mõnusalt süsimust.Kuid mis selle toote miinuseks on, on see et harjasele jääb natukene liiga palju tušši, pärast peale kandmist tuleks lihtsalt mingisuguse vana ripsmetušši harjaga ripsmed üle tõmmata, siis jääb tulemus väga hea :) 

Mis mulle selle toote juures kõige rohkem meeldib

Tema pisikene lahendus, sest tänu sellele ei võta ta palju ruumi ja mahub peaaegu igale poole kuhu vaja :) Mõlemale poole liikuv kinnihoidmid koht(ma ei tea kuidas seda nimetada, Vabandust!:)), sest vastavalt sellele on lõpuks ikkagist mugav ripsmeid värvida, sest sa saad ise valida kust nurga alt jms.  Mõnusalt tume süsimust toon

Pisike miinus toote juures

Harjasele jääb natukene liiga palju tušši, mis jätab omakorda ripsmed natukene tükki.Aga kes viitsib jännata ja üle tõmmata mõne vana ripsmetuššiharjaga peale värvimist, siis sellele see probleemi ei tekita :)

Teile soovin ma sinna mõnusat sügist :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON MEGA effects mascara