EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Color Care Silver Shampoo by Matrix

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

  Augusti lõpus soetasin endale Matrixi hõbešampooni. Ma ei osanud sellest eriti midagi oodata, sest varem pole hõbešampooniga kokku puutunud (v.a juuksuris).
  Toode lubab neutraliseerida soovimatut ebaühtlast soojust ja eemaldada säratud kollased toonid. Esile tõusevad blondide või pleegitatud juuste triibud. Šampoon lisab sädelevat sära hallidele ja valgetele juustele.
Kasutamine: kasutage sobivaid kindaid, kandke märgadesse juustesse, masseerige ja loputage hoolikalt. Vajadusel korrake, hoida juustes 3-5 minutit.

Kuna tegemist on siiski ju lauskeemiaga, olin toote kasutamisel ettevaatlik. Ilmselt hoidsin esimesed pesukorrad liiga vähe peas ja selle pärast ei täheldanud märgatavat erinevust. Jah, kindlasti olid osad heledamad triipud heledamad kui enne ja kollakust vähem, aga ei midagi wow-efekti tekitavat. Nii see šampoon mulle duširiiulile vedelama jäi. Täna hommikul hoidsin šampooni kauem peas ja tegin nagu tootekirjelduses seisab - vajadusel kasutada kaks korda. Nüüd näen suuremat erinevust ja täpselt seda, mida Matrix lubab.
  Šampoon näeb välja täiesti (tume)eresinine, mis teeb toote kasutamise palju põnevamaks, aga kindlasti mitte ettevaatlikumaks, sest selline "ohtlik" värv ei jäta peanahale/kehale lillakaid/siniseid plekke. Ja lõhnab nagu banaan!
 
PS! See ei ole niisutav toode, aga samas väga takuseks juukseid ka ei tee. Lihtsalt jätame meelde, et kasutame ikka balsamit ja/või juukseõli ning juuksed on korras! :) image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Color Care Silver Shampoo by Matrix