EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Avon / Lumene / Maybelline / Pure dead sea

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel ajal on minu kosmeetika ja potsikute-totsikute arsenali leidnud tee päris õige mitu toodet. Mõni neist on juba veidi tuttav ning on ka täiesti uusi avastamiseks.

Lately,many new products have found its way into my make-up bag. Some of them are already familiar and some are completely new discover.

image
Arvatavasti pole veel kedagi, kes ei oleks kuulnud Maybelline Colorama lakkidest, olen ka ise varasemalt neist kirjutanud näiteks SIIN.

Seekord sattusin jälle Rimisse hetkel, mil lakid olid soodsa hinnaga ja kuna olen suur lilla tooni armastaja, siis tuli ka see galaktiline toon nr. 135 minuga. Pildil on olnud lakk peal juba kaks päeva ning pealislakki ei ole kasutanud, seega võin julgelt öelda, et hetkel olen tulemusega väga rahul!

Probably everybody have heard of Maybelline Colorama nailpolish, my previous post about Maybelline Colorama you can see HERE.

This time I bought this beautiful nailpolish nr. 135, I really love purple color and it also have some galactic touch. I have wear it two days without top-coat and I´m pleased, color is beautiful and it stays perfectly.

image image

Kuna olen suur Lumene toodete kasutaja, siis otsustasin proovida ka nende Natural Code huulepulka. Tahtsin midagi neutraalset ning nude-toonis ja ostsin värvi nr. 3 Nude Beige.

Kahjuks aga pidin huulepulgas väga pettuma, kuna tegu on väga vesise tootega ja jääb huultele pigem huuleläike sarnaselt. Kui korra tupsutada vatipadjaga üle on tulemus küll parem, kuid siiski mitte selline nagu ma oleks oodanud. Lisaks ei meeldi mulle absoluutselt huulepulga lõhn, mida on tunda isegi mõne aja möödudes. Väga kahju, et pidin sellises firmas pettuma, nüüd soovikski teada, kas teil on ka sellised kogemused Lumene huulepulkadega või sattus mulle mingi vilets partii?

Since I am a big Lumene fan, I decided to try their Natural Code lipstick. I wanted something neutral and nude so I bought color nr. 3 Nude Beige.

Unfortunately, I´m quite disappointed, because this is a very watery product. The result was a bit better when I dried my lips, but still it´s not the one. Also I don´t like the smell of lipstick, which can be felt even after a while. VI really like this company and their products but for the first time I´m dissapointed. Do also you have any bad experience with Lumene lipstick or I just got a bad one?

image
Lisaks paelus mind tundmatu kätekreem firmalt Pure dead sea, see lõhnas imeliselt kookose ning vanilje järgi ja üks mõnus kreem kulub alati ära! Lisaks on see kreem igasusugustest pahadest tegelatest vaba, siltide sõnul on kõik Pure Dead sea tooted vabad parabeenidest ja sulfiaatidest. Nende tooted on täielikult valmistatud looduslikult toorainetest, ka pakendid on keskkonnasõbralikud ja ükski Pure dead sea toode ei ole testitud loomadel. Kreem imendub väga hästi ja ei jäta nahka kleepuvaks, lisaks meeldib mulle see lõhn, mida on õrnalt tunda ka aja möödudes. I was attracted by an unknown hand cream from Pure Dead Sea company, it smelled wonderfully, just like vanilla and coconut! This cream doesn´t have any bad component and it seems to be quite a natural product, label says that all Pure Dead sea products are Paraben and sulfate free. Their products are entirely made from naturally sourced ingredients, also all packaging are eco-friendly. None of their products have been tested on animals. The cream smells very well, you can smell nice aroma even after a while and it doesn´t leave your skin sticky. image
Üle pika aja tegin ka Avonist taaskord tellimuse ja olen toodetega taaskord väga rahul.

After long time I ordered from Avon and got some really pretty things.

image image
Tavaliselt olen Avonist talviseks ajaks alati tellinud endale suure potsiku sheavõi kehakreemi, mis oli minu täielik lemmik ja mul kulus seda ikka korralikult (ehk ka seetõttu, et hoolimata magusest lõhnast oli ka mu kaaslane selle truu fänn!)

Nüüd aga tundub antud toode olevat tootmisest väljas ja asemele on tulnud samasugune, kuid pisikes pakendis olev kreem kätele, küünarnukkidele ja jalgadele. Otsustasin proovida ja vähemalt hetkel tundub olevat tegu põhimõtteliselt sama asjaga, lihtsalt üks tõeliselt kaunis pakend on tehtud odavamaks ja minimalistlikumaks (kuigi ka see on kena, kuid siiski igatsen vana romantilist topsi!) Kuid ega ma ei oodanudki pettumust, sest siiani olen kõigi Avon planet spa toodetega väga rahul olnud!


Usually I always order for the winter time the Avon bodybutter with African shea butter, which was my absolute favorite (also, despite of sweet scent, my boyfriend!)Now seems like it has been replaced and is called hand, elbow and foot cream. I decided to try and at least at the moment it seems to be basically the same thing, just the truly beautiful packaging is cheaper (it´s nice but I miss the old romantic cup!) Luckily I´m always very pleased with Avon planet spa products, they are amazing! image
Hetkel tundub küll, et olen endale nüüd kreeme korralikult kokku kuhjanud! Õnneks on talv tulemas ja neid kulub palju. Seega leidis koha minu riiulil ka Avon naturals niisutav vanilje kreem kätele, mis taaskord lõhnab lausa imeliselt! Ma ei saa midagi parata, et kreemide ja küünalde puhul olen ma pigem magusate vanilje-kookose lõhnade armastaja (kuigi meeldivad ka värsked ning värskendavad lõhnad). Kreem on samuti väga niisutav ja ei jäta nahka kleepuvaks, seega on kõik tipp-topp, küll aga ei soovita ma seda inimestele, kes eelistavad tagasihoidlikku lõhna.

It seems that I have bought so many creams, luckily winter is coming and then I use them a lot! So I bought Avon naturals moisturising vanilla hand cream, which, once again, have wonderful smell! I can´t help that, I love creams and candles with sweet vanilla-coconutsmell. The cream is also very moisturizing and doesn´t leave your skin sticky, but I don´t recommend it for people who doesn´t like strong and sweet scent. image
Postituse lõpp kisub küll väga kiidulauluks ära, kuid olen juba aastatega avastanud tooted, mis mulle Avoni juures meeldivad ning tellin neid (kuigi võiks ju rohkem katsetada ja leida uusi lemmikuid?!)

Ühed lemmikud on alati Avoni erinevad küünetooted, just nende alus-, pealis-, tugevdavad- ja parandavad lakid. Seekord võtsin proovimiseks küüni tugevdava aluslaki ning ootan juba põnevusega, et minu hetkel kasutuses olev aluslakk juba otsa saaks.


Viimaseks on minu täielik lemmik, milleks on tumepruun kulmupliiats. See on siiani kõige parem ja sobivaim toode, mida olen kasutanud ning mul on seda alati vähemalt üks tagavaraks. Kuna minu enda kulmukaar on mulle just sobiv ja kohendamist on vaja väga minimaalselt. Kasutan kulmupliiatsit vaid veidi tumeduse ja piirjoonte lisamiseks, et neid veidi asjalikumaks muuta. See kulmupliiats on täpselt paraja tugevuse ning ei ole mingit keemilise värvi, pudiseva värvi või muu tüütusega jamamist, 1-2-3 ja oledki valmis minekuks!

I know that it seems to be just good talk, but over the years I have discovered the products that I like from Avon and I order them (although I should experiment more and search some new favorites!?)Anyways, different nail products are always my favorites from Avon. This time I took to try out their gel strength base coat and I´m already looking forward to try that out.

Last but not least, my absolute favorite, is a dark brown eyebrow pencil. This is by far the best and the best product I have used with my eyebrows. My own eyebrows are fine and I don´t have any work with them. I use that pencil just to add a bit color and better lines. So easy to use and just 1-2-3 and ready to go! image

Mind väga huvitaks kas olete neid tooteid proovinud ja mida arvate? Ehk oskate mulle veel mingeid häid Avoni või Pure Dead Sea tooteid soovitada?

I´m really curious, have you tried some of the products or can you recommend me some products by Avon or Pure Dead sea?
 Do-Dolce blogil on ka Facebooki leht, liitu SIIN!

You can find Do-Dolce new Facebook page HERE

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Avon / Lumene / Maybelline / Pure dead sea