EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Avon Mega effects mascara

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, tänasesse reedeõhtusse lisaksin arvustuse toote kohta, mis jättis mulle vägagi positiivse mulje :)

Sõbranna Maria juurest läbi hüpates leidsin tema riiulilt uue ja vägagi palju huvi pakkuva ripsmetušši firmalt Avon. Avoni toodetes pole ma pidanud kunagi pettuma ning samuti ei valmistanud mulle meelehärmi ka see toode. See on suurepärane!

Niisiis, tegemist on Avoni kõige uuema ripsmetuššiga, mille kohta olen lugenud palju positiivseid arvamusi erinevatelt ilublogijatelt. Peale kandmine on esmalt pisut ebameeldiv, sest selline uut moodi ripsmete värvimine pole algul kohe niivõrd käpas, küll ajapikku ära harjub. Tušši aplikaatori otsa saab murda vastavalt nii, kuidas mugav on, minule tundus kõige mugavam pealekandmisviis nii, kui see oli kolmnurga kujuline. 

Ripsmetušš eraldab hästi ripsmekarvad ning pikendab. Samuti pääseb sellise otsikuga hästi ligi ripsmepiirile, mis omakorda tõstab ripsmeid kõrgemale ja saavutab ilusate, pikkade ripsmete efekti. 

Lihtne on toodet eemaldada meigieemaldajaga, kuid ometi on selle püsivus niivõrd hea, et see ei pudene ning ei jookse ka kohe laiali, kui peaks silmanurgast voolama pisarake.

Tundub ainult, et toodet on üsnagi vähe, seega ei kujuta ette kauaks seda jätkuda võib, arvan, et mitte väga kauaks. 

Hind peaks olema umbes 7 eurot ja tellida saab Avonist :)
image image

(ülemine pilt on pärit eelmisest postitusest, selle tõttu ongi piltidel niivõrd erinev kvaliteet/valgus, alumisel pildil on ripsmed koolutamata)

Mina olen tootega väga rahul ja ehk soetan selle ka endale :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Avon Mega effects mascara