EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

hair

Postitas blogisse: Teele M blog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 MakeUpStore giveaway võitjaks osutus Egne Alit. Palju õnne!:)
Nagu te kõik teate, siis mul on juba väga pikka aega olnud micro rings juuksepikendused. Mõtlesin, et tellin nüüd endale hoopis päris juustest clip-in pikendused. Pikendused on täpselt samasugused ainult kinnitamisviis on teine. Mulle väga meeldivad micro rings pikedused kuna need on koguaeg peas ja näevad väga loomulikud välja. Harjud nendega nii ära, et sul tekib tunne nagu sul ei olekski pikendusi. Miks ma aga nüüd valin clip-in pikendused? sest ma tahaksin väga hooldada rohkem just enda juukseid. Regulaarselt käia juuksuris ja kasutada korralike hooldusvahendeid.

Clip-in juuksed saan ma ära võtta millal tahan ja minna juuksurisse neid lõikama, samamoodi kulub mul siis palju vähem hooldusvahendeid :D Micro rings pikendusi aga nii tihti ära ei saa võtta kuna nende paigaldamine on väga suur mitme tunnine ja väsitav töö, mida sa pead laskma juuksuril teha. Clip-in miinus on muidugi see, et pead neid igal hommikul pähe panema ja õhtul ära võtma. Micro ringsidega seda probleemi ei ole. Põhimõtteliselt meeldivad mulle mõlemad pikendused, aga kuna ma ei ole ise veel clip-in'e proovinud, siis mõtlesin vahelduseks endale need tellida:)
Millised pikendused teie arust on kõige paremad?
image

PS: Kui keegi tahab sellisel ülituusal üritusel nagu BALTIC SESSION osaleda, siis võtke minuga ühendust ja saate sooduspileti 12€ :)

Teele moe ja elustiili blogi, kus võib leida erinevaid postitusi moe-ilu-outfitide-reisimiste ja muu huvitava vallast. Toimub ka palju erinevaid giveaway'sid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Teele hair