EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #5

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järjekordselt olen saanud tühjaks mõned totsikud, mõtlesin, et panen postituse parem kohe kirja ja ei oota lisa.

It's that time of the month again. No I'm not really going to start writing these every month, unless I have enough empties to write about...

L'Oreal Voluminous x5 Carbon Black on mul juba oma hea kaks-kolm aastat lemmik ripsmetušš, mida ma ikka ja jälle ostan. Mulle meeldib, et see tušš pikendab, tihendab ja annab volüümi. Minu teada on olemas ka veekindel variant, aga ise ei ole seda proovinud.

L'Oreal Voluminous x5 Carbon Black is my favorite mascara for about two or three years now. It makes my lashes thicker, longer and obviously voluminous ;)! Love it! As far as I know there is also a waterproof version of this available, but I've not tried it.

Maybelline Dream Smooth Primer praimer on koostiselt mõnus ja tundub selline puudrine kui nahale kanda. Matistab naha ja teeb siledaks, et sinna peale oleks hea jumestuskreemi kanda. Päris iga jumestuskreemiga aga ei kestnud mõnus matt tulemus kuni päeva lõpuni. Kandsin seda ka BB kreemidega. Parem kui ilma praimerita oli nahk küll, aga minu otsingud hea praimeri järele kestavad. Tahaks just miskit head ja soodsat leida. Uuesti hetkel ostma ei kipuks, aga ei saa öelda, et kunagi ei ostaks, sest toode meeldis mulle. Ühtlasi, mis oluline, ei tekitanud aknet! Potsik on mõnus pisike ja klaasist, jätkub pikemaks kasutamiseks, mitte vaid nädalaks. Minul pidas ca 5kuud vastu ehk.

Maybelline Dream Smooth Primer I liked the consistency of it and how it prepared my skin for foundation. It worked fine with some foundations and BB creams, but did nothing for others. I am still looking for that good and affordable primer, but I can't say that I'll never buy this one again, since it was OK and I did like it. Not the ultimate one though. The jar is cote and out of glass. Also the primer lasted for about 5months.

ELF Makeup Mist&Set meigikinnitussperi on küll ääretult vastiku haisuga, aga sulatab meigi väga kaunilt ühte. Mõni päev tegi näo läikivaks, teine päev aga hoidis just nägu läikivaks muutumast. Ilmselt oli asi selles, et lasin ehk liiga vähe või siis täpselt õiges koguses spreid näkku. Kas ostaksin uuesti? Ilmselt isegi ostaks, aga hais on vastik, kuid see hajub ära ja on tuntav ainult 2-3sekundit. Pudel on mõnus ja mahub kotti ära, spreiots töötas kuni viimse spreini täiesti korralikult.

ELF Makeup Mist&Set spray to set the makeup stinks, I mean it smells. It does however do a good job with melting the makeup into one smooth look. It does also however sometimes melt my makeup, so my face gets shiny, bot on other days it keeps everything in place. The bottle fits into my purse nicely and I think I would maybe eventually buy it again. The spray nozzle worked fine till the last spray!

L'Oreal Elvital Total Repair 5 Instant Miracle Reconstructing Treatment, oh issand, mis pirrrakas nimi! Maski ostsin pärast seda kui mu Garnieri oranžis tuubis mask oli lõppenud ja ma seda poest leida ei suutnud, sest kõik inimesed vist olid hakanud seda maski tarvitama. Igaljuhul on tegu vägagi sarnase tootega, ainult lõhn on erinev ja koostis veidi kreemisem võrreldes Garnieri geeljama koostisega. Lõhn alguses meeldis mulle, selline pigem lilleline ja õige pisut puuviljane. Juustele jäi väga tugevalt külge ja hajus alles nii teise päeva alguseks ära. Jättis juuksed pehmeks, siledaks ja läikivaks, kuid uuesti ei ostaks, sest see lõhn ei meeldi enam. Pakend on täiesti mõnus pigistatav tuub.

L'Oreal Elvital Total Repair 5 Instant Miracle Reconstructing Treatment, oh boy, what a mouth full! I bought this one after the Garnier one in the orange tube was all. I liked the scent of it at first but that's the main reason I'd not buy it again. It did make my hair nice smooth, shiny and soft. The consistency was more of a cream that gel like the Garnier one in the orange tube.I do like the squeezy tube it comes in!

Viimaseks on küll minu täiesti "piinlik leid": Playboy VIP For Her. Ma olen nimelt täiesti külm Playboy suhtes, aga selle lõhna võitsin õnneks Ideaalkosmeetikast ning ausalt on see mu üks täiesti suur sõber olnud. Kasutasin seda tööl käies, kui ei tahtnud miskit kallimat peale piserdada, aga enda tarvis ikka hästi lõhnata oli soov. Lõhn püsib peal mul terve päeva ja eriti meeldib selline magus, kergelt puuviljane soe aroom, mis tal on. Võitsin 30ml pudeli, aga seda on ka 50ml olemas, mille ma endale nüüd osta soovin, sest minu arvates on see väga odav, aga hea lõhn. Üks lisapõhjus, miks ta mulle meeldib on ilmselt see, et vastupidiselt paljudel odavatel lõhnade kombele, et piserdad ja tuleb jube alkohooli lõhn vastu, ei ole sellel sellist jõledust. Soovin endale igaljuhul suurema pudeli osta. Pudel on odava kujundusega, aga ausalt, seda parem, sest ma ei tahaks selle eest ulme summasid välja käia!

Last but not least is my guilty pleasure Playboy VIP For Her scent. I love it. I don't like that it's by playboy, since I'm not a fan of that brand, but I love the scent! A nice warm sweet, a tiny bit fruity scent, that stays on the whole day on me. I wear it to work. It's cheap but great! I want to get the 50ml one now. This bottle I won from Ideaalkosmeetika. The packaging is cheap looking, but it's fine by me, since I don't want to pay a ridiculous amount of money for the perfume anyway. I also like that unlike other cheap perfumes that smell like alcohol at first when you spray them on, this one does not!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #5