EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Awkward #3: Where are Bella, Edward and Alice At?

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Okei, väga imelik. Läksin bussilt maha ja sammun kodupoole ja moslemite keskuse juurest tuleb üle tee üks MEESTERAHVAS, kes on üleni kaetud punase kangaga. Jah kangaga, sest ürbi alläär narmendas ning käiste ääred kah. Ma ei oska öelda kes ta oli, sest ma ei näinud ta nägu, ta oli täiesti kaetud ürbiga, ainult silmade jaoks oli ava jäetud. Huvitav millega tegu oli, miks ta sedasi riides oli? Tunnistan, et ma võtsin parem sammu aeglasemaks ja ei möödunud temast. Tobe võib olla, aga tal oli käes ka mingi nutsakas ja sellist asja ei ole ma tõesti varem siin näinud. Ürpides naisi olen näinud küll ja küll, aga see oli esmakordne. Kui keegi teab, millega tegu, siis võib mind harida, sest googeldades ei leidnud miskit.

Esimene mõte oli muidugi New Moon ja kuidas Bella jooksis Roomas seal üle platsi ja läbi purskkaevu ning igalpool olid punastes ürpides inimesed ja Volturi ka .

OK this was extremely strange. When I came off the bus and walked home I saw a man crossing the street next to the muslim center (not saying he was muslim or anything, but perhaps) and he was completely covered with a red cloth, the ends of the sleeves and the robe where not sewed. Only things that I could see were his eyes, since there was like a slit for them. He had also something in his hands. I know it may seem stupid, but I slowed my pace and didn't walk by him, since it seemed so odd to me. I have seen women wearing similar clothes here and covered with robes (I am so sorry I don't know the right word), but never a man like that. If anyone knows what the deal was, please educate me. I tried to google it, but didn't find anything.

My first thought went New Moon and how Bella ran over the square in Rome and right through the fountain and there were people in red cloths everywhere and the Volturi too .

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Awkward #3: Where are Bella, Edward and Alice At?