EEVA naistekas

Teisipäev, 07. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Event: Glamora.ee presents DJ Keith Margus@Butterfly lounge

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisime sõbrannadega eelmisel reedel Butterfly lounge´s õhtust söömas ja Glamora.ee poolt tutvustatud Victoria´s Secret´i kaupa uudistamas ja nuusutamas! Lähemalt sellest üritusest rääkisin ka siin.

Last Friday we to the Butterfly lounge for dinner and there were Glamora.ee webshop, who presented their Victoria´s Secret products. I already talked about that event here.

Kahjuks jäi ürituse korraldus veidi nõrgaks, neil oli küll oma "lava" toodetega ning nurgake, kus tehti meiki, soengut ja anti tooteid nuusutada, kuid rahvaga oli suhtlust küll väga vähe. Ausalt öeldes ma vist ei olekski neid märganud kui ei oleks teadnud, et selline üritus seal aset leiab. Korra käis küll üks neiu meile üsna tuimalt flaierit jagamas, kes kahjuks poole jutu pealt lahkus ja nii ma vastuseta tol hetkel jäingi. Kahjuks oli kogu nende poolne algatus suhtluseks potensiaalsete klientidega väga väike, kuigi olen juba mitmeid korral neid tooteid e-poes piilumas käinud ja oleks väga rohkem huvi tundnud, selline suhtumine aga tõukas kahjuks kohe veidi eemale.


Hiljem aga astusime siiski ise ligi, sest tahtsin väga neid populaarseid kreeme ja potsikuid ka oma silmaga näha ja katsuda. Kui läksime leti juurde, siis seal sattus meiega vestlema väga meeldiv Glamora "ingel" Liisi, kes väga usinalt andis kõike lähemalt vaadelda, vastas mu küsimustele ja rääkis ka lisa juurde. Väga raske oli valida oma lemmikut, kuid siiski jäi mulle kõige enam populaarseim lõhn Pure Seduction, mis oli lausa imeline!

Unfortunately, the organization of the event was a bit weak, though they had their own "Deck" with products and the corner where was makeup- and hairstylist, but interaction with the people was almost 0. One girl gave us flyer, but unfortunately they didn´t had any communication with potential customers, so at first I was quite dissapointed.

Later, I went to check out their desk because I wanted to see and smell these very popular creams and lotions. When we went to the counter, then there was very pleasant Glamora "angel" Liisi, who talked about the products and showed them to us. It was very difficult to choose my favorite, but the most popular Pure Seduction was my favorite aswell!

image

image image image

Õhtusöögiks tellisime endale juustuvaliku, mis nähtavasti erines kõigil laudadel veidi (nii palju kui piilusin!) Loomulikult nägi kompositsioon väga ahvatlev ja suursugune välja ning kõhtu täitis ka väga korralikult!

Valik kvaliteetseid juuste Vanast Maailmast värskete marjade, kreekerite ja grissinitega

10 €

Selection of Quality Cheese from the Old World with Fresh Berries, Crackers and Grissini

10 €

image image image image

Kuna sõbranna kiitis nende pastasid, siis proovisin pastat mereandidega ja jäin väga rahule. Portsjon oli isegi liialt suur ning minu maitsele olid vähisabad liiast (viga oli aga minus, kuna unustasin mainida kelnerile, et ma neid ei söö!) Väga rõõmus aga olin pastas ka karpe nähes, sest alles isutasin nende järele ja mõtlesin juba, et tuleb Itaaliasse neid sööma minna.

Koorene lumacone pasta suitsulõhe ja vähisabadega 

7.50 €

Creamy Lumacone Pasta with Smoked Salmon and Crayfish 

image
Photos by me and Ardo Kaljuvee

Kas olete Butterfly lounge´s käinud, kuidas rahule jäite?
Kas olete Victoria´s Secret´i tooteid proovinud, mis on lemmik?

Have You tried Victorias Secret products, what´s the best?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Event: Glamora.ee presents DJ Keith Margus@Butterfly lounge