EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Stellariumbox - Sulnis September

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu niuhhhti on kuu möödas ja minuni jõudis uus Stellariumbox! Seekord saab stellariumbox kohe erilised pluss punktid, sest kohale toimetas selle mulle Stella isiklikult. Suur, suur, aitäh sulle! Kiigake Stella blogi siit: Stellarium. Ütlen kohe ette, et selle kuu box ületas mu ootusi jälle ja olen tõesti rahul! See on siis minu teine box ja eelmise sisu saate vaadata siit: LINK. Stellariumbox pannakse kokku täpselt sinu profiili järgi ning Stella ise valib välja kõik sulle sobilikud tooted. Lisaks lisab ta käsitsi kirjutatud personaalse kaardi ja pakib selle hoolikalt ilusasse lipsuga karpi. Iga kuu on neid kõigest 13 tükki ja hinnaks 50 eurot.  Aga piiliume siis koos minu karbi sisse ja vaatame mis seal seekord sees oli. Hoiatan juba kohe ette, et tegemist on väga pika postitusega, sest seekord oli karbis kohe päris, päris palju huvitavaid tooteid.

image

Aden BB-kreem

Kuna mul on tegelikult pea kolmveerand Avoni BB-kreemist alles eelmisest boxist, siis jääb see hetkel veidikeseks ootama oma korda. Hind u 4,90 eurot.

Nurme seep - Roosi näovesi

Vot selle toote üle on mul küll väga hea meel! Ootasin pikisilmi selle toote proovimist ja no näed siis.. Olen seda täna juba kaks korda näole pihustanud ja mmmm.. kui hea lõhn! Hind 6 eurot.

Filorga foam cleanser

Seda toodet nähes rõõmustasin väga, sest eelmisest boxist saadud sama firma silmadele mõeldud kreemiga olen väga rahul! Tegemist on üsna kalli ja väga kvaliteetse firmaga, seega selle firma tooted on minu riiulitele väga tere tulnud. Tundub, et nende koostis saab mu näonahaga ilusti läbi ka. Lisaks on tegemist üsna suure koguse tootega. Hind u 28 eurot.

image

Aden Terracota trio eyeshadow No.04

See on minu jaoks üsna põnev toode, sest reeglina ma endale ise sellistes toonides lauvärvi ei ostaks. Küll aga olen tänaseks juba aru saanud, et Adeni toodete parimaks omaduseks on just püsivus ja hea pigment. Need sõnad käivad käsikäes ühe hea lauvärviga. Tegelikult on mu enda silmavärv ka roheline, seega peaks need toonid mulle sobima. Proovin igaljuhul järele. Hind 5 eurot.

Aden Terracotta baked blusher No. 01 Pink

Ilus roosa ja väga sädelev põsepuna. Ilmselt saaks hästi kasutada ka silmameigis. Hind 5,90 eurot.

Aden white eyeliner pencil

Selle üle olen väga, väga rõõmus! Adeni meigipliiatsid on kõik väga hea püsivuse ja pigmendiga. Täpselt nii ka see silmapliiats. Armastan oma MUS'i vanilla silmapliiatsit, aga vot valge on just puudu. Hind 2 eurot.

Aden precision eyeliner

Mugavalt peenikese vildist otsaga silmalainer. Kusjuures minu maybelline sarnane lainer kuivas just veidi aega tagasi ära ja olingi uue otsingul. Rusikas silmaauku! Hind 5,90 eurot.

Moyra professional brush No 4

Samasuguse roosa imearmsa kristalliekstega pintsli sain ka eelmine kord. Seekord on see pisut teistsugune. Tegelikult on need maniküüri tegemiseks mõeldud pintslid, aga see konkreetne meenutab kujult pigem huulepulga pintslit. Küll on alles ilusad pintslid! Kahjuks ma selle hinda ei tea ja internetist ei leidnud ka. Kui äkki Stella satub siia postituse alla siis aitab meid välja :)

image

Avon ultra sexy perfume

Pean kurbusega tõdema, et hetkel kimbutab mind väga tugev nohu ja lõhna tundsin üsna vähe. Jüri sõnul väga hea lõhn! Ka mulle tundus samamoodi, eks peale nohu välja ravimist saan uuesti nuusutada.. Olen üsna suur lõhnaõlide armastaja ja seega selle pudelikese üle väga õnnelik. Minu versace lõhn on kohe, kohe otsa saamas ja nüüd saangi hoopis selle ära katsetada. Kusjuures minu jaoks on Avon Eesti koduleht nii keeruline ja toodete ning nende hindade leidmine raske. Mõhkugi ei saanud aru ja tooteid toodete nimekirjast ei leidnud. Hind praegu soodusega 9,90 eurot.

Avon Mega effects ripsmetušš

Selle toote proovimine oli minu top1 soov sellel kuul. Seda kusjuures suuresti tänu Liinale LINK kes seda toodet taevani kiitnud on. Ka ripsmetušš ise on juba nii kihvt, et ainuüksi sellepärast soovisin seda katsetada. Erihind 4,99 eurot.

Dior Vernis küünelakk toonis 155

Ime, ime armas heleroosa küünelakk. Loodan, et see katab ja püsib hästi! See oleks ideaalne igapäevane ja esinduslik küünelakk. Olen väga põnevil, et seda proovida. Hind umbers 18 eurot.

Moyra küüneõli

Sellel on nii kihvt pipetiga otsik.. Meenutab mulle lapsepõlvest neid õliseid ninatilkasid. Varasemalt olen kasutanud küünenahkadel naturaalset kookoseõli aga proovin ka selle järele. Hinda ei leidnud kuid eeldan, et see on vahemikus 2-5 eurot.

image

White Glo Coffee & Tea whitening kit

Ostan alati erinevaid valgendava toimega hambapastasid ja siin siis hea variant mida katsetada. Pigem on see suunatud kohvi ja tee joojatele hammastelt plekkide eemaldamiseks ning plekkide tekke ära hoidmiseks. Kuna hambaharja tuleb võimalikult tihti vahetada, siis on see igati praktiline toode mis siia pakikesse ära eksis. Stella lisas veel, et hääletas buduaari ilulemmikute žürii liikmena just White Glo poolt. Hind 3-4 eurot.

Avon foot works jalgade mask

Jalgadele mõeldud mask kõlab küll väga luksuslikult.. Lisan selle hea meelega oma jalgade eest hoolitsemise rutiini juurde. Ilmselt teen sellest ka review, sest kes meist ei sooviks pehmeid ja ilusaid jalgu? Hind 3,50 eurot.

Loreal nude tecniart serum

Eelmine kord sain sama sarja kinnitus sprei/laki. Seekord siis seerumi.. Kurb, et sellel eesti ega inglise keelset õpetust/koostisainete nimekirja pole. Muidu väga mõnus pumbaga pudel. Proovin järele! Hind u 10 eurot.

image

Dr. Hauschka cosmetic sponge

Dr. Hauschka svammist rääkis Stella mulle kohe peale seda kui paki mulle üle andis. Nüüd olen väga põnevil, et seda proovida, sest hetkel on see sama õhuke nagu paber.. Ei ole tunda küll, et pakendi sees üldse mõni svamm oleks. Huvitav, huvitav! Hinda ma täpselt öelda ei oska.. Ainus mis leidsin oli Amazonis umbes 6 euroga.

Raz War 4-unit razor kit

Selle sai Jüri omale.. See firma on viimasel ajal üsna palju blogide kaudu reklaami teinud ja täitsa huvitav kas tegemist on hea tootega. Lasen jüril järele proovida. Hind 11,95 eurot.

image

Ja siis nagu ikka, peoga testreid. Ma olen endiselt Diori testrite üle väga õnnelik.. Need lihtsalt on nii armsad pisikesed ja hoopis teistmoodi. Paremal on siis näha Diori huuleläike pisike tester. Usun, et ainuüksi seda jätkub paariks nädalaks kindlasti. Hea meel on ka Decleori näokreemi üle, sest maski armusin ma eelmisel korral täielikult. 

Aga ongi lõpuks kõik.. Kus alles mahub palju häid asju ühte karpi! Aitäh Stella järjekordselt imelise pakikese eest ning minust on saanud kindlasti üks Stellariumboxi suurimaid fänne. Järgmine kuu jälle!

Stellariumbox 50€ = umbes 103 euro eest tooteid, jällegi väga väärt diil!

Mis oli peidus sinu Stellariumboxis?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Stellariumbox - Sulnis September