EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Home - uus kapp

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna saime poisiga oma tuppa uue kapi, kummuti, lauakese või kuidas iganes seda nimetada. Pole vist väga poisilik, pigem ülimalt õrn ja naiselik, aga see kõik teebki sellest elegantse ja klassikalise mööblieseme.

Ma täiesti jumaldan seda!!! Nagu näha allolevatelt piltidelt, olen juba samal õhtul ka kõik sahtlid ära sisustanud... ( muidugi, eksole )

imageimage
Seest on sahtel väga ilusa voodriga. Kollase-triibulist kahjuks enam näha pole, sest kõik mu ehted on selle vallutanud... ;) image
image
image

 Kõige lemmikum detail kapi juures on kaks küljesahtlit, ühte panin need imearmsad ja imeliselt lõhnavad küünlad. Super! Ega need vist kaua seal sees ei püsi ;)....
 

image
 Lõpetuseks Dior ja nagu valatult!

PS! Tegelikult oli mu eelmine kapike ka väga väga väga armas ja ilus, aga see läks alla korrusele suurde tuppa. Sinna sobibki paremini täispuidust ja tume mööbel ja minul pole ka selle vastu midagi, sest pildid ju rääkisid enda eest!? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Home - uus kapp