EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Back on track!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Varem ei meeldinud mulle absoluutselt joosta ja eelistasin jalgrattaga sõitmist. Londonis elades alustasin jõusaalis käimisega ning Itaaliasse kolides hakkasin jooksmas käima, kus esimest korda see mulle ka meeldis (ärge küsige, kuidas või miks, sest olid mäed ja põrgukuumus ja lõputu higi, kuid nii hea!)! Kui tagasi Eestisse kolisin, ostsin endale uued jalanõud ja riided (see annab kõvasti indu juurde :)) ning kevadel hakkasin korralikult toituma ning iga nädal tublisti trenni tegema. Suvega olen aga muutunud järjest laisemaks ja lõpuks tuli isegi nädalaid ette, kus ei sportinud pea üldse ja toitumine käis ka pilla-palla. Nüüd aga otsustasin asja uuesti käsile võtta ja alustuseks vähemalt 3x nädalas trenni teha. Start on tehtud ja nüüd tuleb end vaid veidi tagant sundida, kuniks rütm käes! Hoidke pöidlaid, et suudaksin end rajal hoida!

Previously, I absolutely did not like to run and I preferred cycling. While I was living in London I was member of the gym, but actually it wasn´t not really for me aswell. When I moved to Italy, I started running and somehow (with mountains, HOT sun and endless sweat!) I actually enjoyed that! When I moved back to Estonia, I bought new shoes and clothes (it gives a lot to the enthusiasm :)), and in the spring I started eating properly and working out every week. Now I have become lazy and eventually had even some weeks without sport, also I didn´t controled what I was eating so. Now, however, I decided to make the re-start, and do workout at least 3x per week. Now I have started and have to push a bit, until I get my old rythm back! Fingers crossed!

image image image image image
running shoes Reebok / shorts & shirt Karrimor / bra Secret Posessions

Kuidas Teie end rajal ja motiveerituna hoiate? Mis on Teie lemmik spordiala, mida soovitaksite ka mulle?

Do You have some tricks how to stay motivated? What is Your favorite workout?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Back on track!