EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Costany's Sparkles Girls night out @ Make up Store

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii.. Meie tore õhtu Make up Store'is on jäänud nüüd seljataha. Mina jäin üritusega väga rahule ja loodan, et teised samuti! Tegelikult vlogisin ka vahetult enne/ürituse ajal, aga millegipärast ei tee Imovie minuga koostööd ja ei lase videosid programmi importida.  Õnneks oli meil kaasas Jüri kes meist kõik need toredad pildid tegi. Ma räägin.. Kui Jüri on kaamera taga on raske mitte naeratada :)

Meie õhtu algas kella seitsmest ja siis me vaikselt kogunesime kõik pärnu mnt 10 aadressil asuvasse Make up Store'i esindusse. Nautisime tervitusjooke, snäkke ja imetlesime nagu tüdrukutele kombeks kõiki neid imelisi meigitooteid. Kui kõik kohale jõudsid alustas Kairit 40'ne minutise päevameigi koolitusega peale mida sai igaüks individuaalselt Kairiti käest temale sobivate toodete kohta nõu küsida. 

image

Edasi poodlesime -20% soodsamalt ja tundub, et vist igaüks läks paraja noosiga koju. Imearmas Kairit leidis aga sealjuures siiski igaühe jaoks aega, seega loodan, et ostud õnnestusid seekord kõigil.  Kõikide ostu sooritanute vahel loosisime välja 50€ väärtuses kinkekoti Make Up Store'i toodetega ja ka kõik külalised osalevad sellel nädalal toimuva Heade mõtete purgi loosimises samuti. Kingikoti võitja selgus juba kohapeal ja selleks oli Helen Vares! Palju õnne veelkord ja usun, et auhind läks väga headesse kätesse! Aitäh Helen, et oled minu toetajaks olnud juba blogi algusest alates. 

image

Õhtu kulmineerus tunnise limusiini sõiduga läbi linna. Alguses pabistasin väga, et kas ikka mahume kõik ära, aga tegelikult oli tegemist nii suure autoga, et sinna oleks oma viis inimest kindlasti veel mahtunud. Tegime ka väikese vahepeatuse linnahalli juures ja imetlesime pimedas helendavaid karuselle, mõeldes ise, et "vot seal peal ma küll hetkel viibida ei sooviks". Meie viimane peatus oli Tartu mntl asuva Mack-Bar-B-Que ees. Meid ootas reserveeritud laud ja nautisime veel viimaseid tunde üksteise seltskonda. Muidugi ei tohi puududa sellises kohas laualt ka hea söök ja hiiglaslikud joogid. 

image

Eks teinekord oskame veel rohkem planeerida ja teame täpselt mida paremini teha, aga loodan siiralt, et ka järgmisel korral on kohal kõik kes eilegi olid ja ehk veel rohkemgi. 

On hea teada, et olen ümbritsetud nii toredate inimestega. Suur, suur, suur kalliralli kõigile kes kohal olid ja kohtumiseni varsti!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Costany's Sparkles Girls night out @ Make up Store