EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Biozell Professional: Syväpuhdistava Shampoo & Arganöljy Eliksiiri

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I bought both of these in Helsinki. The shampoo is bought at Tarjoustalo and the oil is from Anttila. I believe that they where both around 7-9€.

I first have to mention that I absolutely love the design of the bottles these two come in!

Ostsin need tooted Helsinkis. Šampoon on ostetud Tarjoustalost ning õli Anttilast. Ei oska öelda kas mäletan õigesti, aga arvan, et mõlemad olid ca 7-9€ kanti.

I bought the shampoo back in the end of spring I think, when I had blue hair. I wanted to make my blue fade quicker before I dyed over it with brown. That didn't work out, since my hair was obviously dry from the bleach baths. I do have to state right away that it didn't fall off though, and as I can remember I said that it would damage my hair on my FB page or blog, so no surprise there.

Šampooni ostsin kevade lõpul kui mul juuksed veel sinised olid. Tahtsin enne pruuniks värvimist juustest sinist rohkem väljapleegitatud. See küll ei õnnestunud, sest mu juuksed olid siiski kuiva võitu blondeerivast pesust (ja blondeerimisest) tingitult. Ütlen siinkohal veel, et ma olin eelnevalt teadlik, et juuste seisukord muutub blondeerimise tulemusel ja mingil määral kuivus oli ka täiesti normaalne nähtus. Juuksed ära siiski ei kukkunud. Mainisin seda kõike ilmselt ka FB lehel või siin blogis.

The shampoo really does strip out oil and dirt from the hair though. I would use it probably once a month now, just to deep cleans my hair before a nice moisturising mask. 

Šampoon on tõesti selline, mis tõmbab rasu ja mustuse juustest välja. Kasutksin seda nüüd umbes kord kuus enne niisutavat maski, et oma juuksed tolmus ja mustusest puhtaks saada korralikult.

It has a sweet fruity scent to it and is clear. It does foam nicely. It is also a big bottle, 250ml, it'll last me for a long time!

Lõhn on mõnus puuviljane ja magus, värvuselt on tegu läbipaistva šampooniga. Pudel on minu arvates täitsa arvestatavalt suur, 250ml, millest minul jätkub ikka väga pikaks ajaks.

The argan oil elixir I bought a month ago. I just wanted to try out something new besides my Garnier one. It has a nice pump so it is easy to get a needed amount out of the bottle. It is a slippery oil texture. Reminds me a bit of Rich Silk Oil texture. I also LOVE the scent. It is nice and honey like, but also a bit fruity. It has argan, sweet almond and jojoba oil in it and some other ingredients. 

Argaaniaõli ostsin ca kuu aega tagasi. Tahtsin lihtsalt miskit uut oma Garnieri õli kõrval proovida. Pudelil on hea pump, mille abil on paraja koguse doseerimine nii kerge. Tekstuurilt on õli selline libe ja meenutab mulle Rich Silk Oili.  ARMASTAN seda lõhna! Tegu on nimelt sellise mõnusa mesise magusa lõhnaga, mis kahjuks juuste kuivades küll kaub, aga siiski annab elamuse juustesse masseerimise ajal! Õli sisaldab siis argaania, magusmandli ning jojobaõli ning ka mõningaid muid komponente.

It is a clear oil, absorbs quickly and doesn't leave my hair greasy. I usually put 1 and a half pumps in after I wash my hair. It does give shine and makes my hair softer. I wouldn't say that the scent lasts long after the hair has dried.

Õli on läbipaistev ning imendub ruttu, jätmata juukseid rasuseks. Tavaliselt läheb juustesse 1 ja pool pumbatäit õli peale juuksepesu. Õli annab juustele läiget juurde ning muudab nad pehmemaks.

I have also tried Biozells haircolor and I really liked it, but unfortunately it came out nice only on the re-growth area and on the blue it went dark green :D.

Olen eelnevalt ka Biozelli juuksevärvi proovinud, aga kahjuks tuli värv õige ainult väljakasvul ja sinise osa muutus tumeroheliseks :D.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Biozell Professional: Syväpuhdistava Shampoo & Arganöljy Eliksiiri