Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Recipe: Pasta with fresh tomato and basil
Selle toidu puhul ei ole tegelikult mitte mingit retsepti vajagi, kuna see on lihtsalt niivõrd lihtne!
Itaalias elades oli pasta tomatiga väga tihti laual, eriti veel augustis, mil on käes tomatite tipphetk. Antud toidule võib (ja üldiselt lisataksegi) ka hakkliha, kuid kuna mina seda ei söö, siis lisasin vaid törtsu juustu.
Vaja läheb:
Penne (või mis iganes sort meeldib) makarone
värsket basiilikut
tomateid
*juustu
*hakkliha
Keeda soolases vees (vesi peaks olema mere-soolsusega) pasta al dente ehk jäta veidi krõmpsuvad. Kui soovid lisada ka hakkliha, siis prae see eelnevalt pannil. Lisa purustatud tomatid (mina blenderdasin kõik ühtlaseks massiks), hakitud basiilik ja lase minut podiseda. Maitsesta ning võid raputada peale ka juustu. Kogused soovitan panna tunde ja maitse järgi, antud piltidel on näha, et minul jäi tegelikult tomati-basiiliku kastet veidi väheks, kuid maitset oli ikka tunda.
This food really don´t need any recipe because it is just so easy!
While I was living in Italy, pasta with tomato was on the table very often, especially in August, when tomatoes are ready. This food can (and usually are) with the ground beef, but since I do not eat it, then I added just a cheese.All you need is:Penne (or whatever sort) pasta
fresh basil
tomatoes
* cheese
* ground beefBoil pasta in salted water (the water should be a sea-saltiness) until it´s al dente - slightly crunchy. If you want to add meat, then fry it in a pan. Add crushed tomatoes, chopped basil and let simmer a minute. If You want, You can add a cheese on top. Quantities suggest a sense of place and taste, the pictures you can see that I had actually a little low on tomato-basil sauce, but the taste was still felt.
Kas Sulle meeldib Itaalia-köök, mis on lemmik?
Do You like Italian-cuisine, what is Your favorite food?